Κινηματογραφική καταδίωξη ληστή από πολίτη στη Λεμεσό

Κινηματογραφική καταδίωξη ληστή από πολίτη στη Λεμεσό

asti

Αστυνομική ταινία θύμιζε η μεταμεσονύχτια δράση αλλά και καταδίωξη τσαντάκια, που κατάφερε να αποσπάσει τσάντα 22χρονης Ουκρανής, στην παραλιακή λεωφόρο της Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 00.10 τα ξημερώματα σήμερα, ενώ 22χρονη περπατούσε σε δρόμο στη Λεμεσό, την προσέγγισε άγνωστος άντρας ο οποίος επέβαινε σε μοτοποδήλατο και της άρπαξε τη τσάντα που κρατούσε.

Η 22χρονη ζήτησε βοήθεια από 21χρονο διερχόμενο οδηγό, με τον οποίο ακολούθησαν τον δράστη. Στην προσπάθεια του ο 21χρονος να ανακόψει τον δράστη, σε κάποιο σημείο του δρόμου, κατέβηκε από το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα ο ύποπτος να τον χτυπήσει με τον μπροστινό τροχό του μοτοποδηλάτου του.

Ο 21χρονος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη εκχυμώσεις στο κεφάλι, εγκαύματα τριβής και εκδορές στο πόδι και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, απολύθηκε.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η τσάντα της παραπονούμενης αξίας 100 ευρώ, περιείχε το κινητό της τηλέφωνο αξίας 600 ευρώ, καθώς και το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Πηγή: reporter.com