Κύπελλο: Απόλλων – Πάφος και ΑΕΚ – ΑΠΟΕΛ τα ζευγάρια των ημιτελικών

Κύπελλο: Απόλλων - Πάφος και ΑΕΚ - ΑΠΟΕΛ τα ζευγάρια των ημιτελικών

Ημέρα κλήρωσης κυπέλλου η σημερινή. Η όλη διαδικασία ξεκίνησε στις 11 στο χώρο του εστιατορίου του Σταδίου ΓΣΠ στη Λευκωσία. Στην κληρωτίδα βρέθηκαν τέσσερις ομάδες, ΑΕΚ, Πάφος, ΑΠΟΕΛ και Απόλλων.  Τυχερός μπορεί να χαρακτηριστεί ο Απόλλωνας καθώς η κλήρωση του χαμογέλασε και έβγαλε την Πάφο. Στο άλλο ζευγάρι ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους.

b_saki0969

Οι αγώνες έχουν οριστεί στις 18 και 25 Απριλίου. Τα πρώτα παιχνίδια θα λάβουν χώρα στο Τσίρειο (Απόλλων – Πάφος) και στο ΑΕΚ Αρένα (ΑΕΚ – ΑΠΟΕΛ). Με το τέλος της διαδικασίας ο Απόλλωνας κατάθεσε αίτημα για αλλαγή των παιχνιδιών. Η ομάδα της Λεμεσού ζητά τα δυο παιχνίδια να λάβουν χώρα στις 25 Απριλίου και 2 του Μάη.

Για να βρεθεί στην κλήρωση η ΑΕΚ απέκλεισε με δυο νίκες την ΠΑΕΕΚ 4-1 και 7-0. Απ’ την άλλη η Πάφος πήρε το εισιτήριο απέναντι στην Δόξα με από ισοπαλία στο Μακάρειο 2-2 και το 2-1 στο «Στέλιος Κυριακίδης». Το 3ο εισιτήριο πήγε στον ΑΠΟΕΛ μετά από την επικράτηση με 3-0 στο «Αμμόχωστος» και το 2-2 στο ΓΣΠ κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα. Τέλος την τετράδα συμπλήρωσε ο Απόλλων καθώς προκρίθηκε απ’ την Ανόρθωση μετά απ’ το 1-1 στο «Παπαδόπουλος» και το 2-1 στο Τσίρειο.

 

24sports cy