ΚΟΑ: «Ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στο γήπεδο Λεμεσού»

ΚΟΑ: «Ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στο γήπεδο Λεμεσού»

Ο ΚΟΑ εξέδωσε ανακοίνωση για το γήπεδο της Λεμεσού και ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η διαδικασία απαντήσεων επί τεχνικών θεμάτων και έγινε σημαντικό βήμα προς την πραγματοποίηση του έργου.

 

b_gipedo_kolossi_grafiko

Αναλυτικα:

Κάναμε ακόμα ένα βήμα προς την πραγματοποίηση του ονείρου των Λεμεσιανών που περιμένουν για περισσότερα από 20 χρόνια για να αποκτήσουν νέο, σύγχρονο γήπεδο ποδοσφαίρου.

Με ικανοποίηση ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού ενημερώνει το φίλαθλο κοινό ότι ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η διαδικασία απαντήσεων επί τεχνικών θεμάτων προς τις ενδιαφερόμενες εταιρείες για την ανέγερση του νέου γηπέδου Λεμεσού στο Κολόσσι.

Το τεράστιο ενδιαφέρον εταιρειών της Κύπρου και του εξωτερικού επιβεβαιώνει ότι με την πολιτική βούληση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, αλλά και τη σοβαρότητα των εμπλεκομένων τμημάτων του Κράτους και του ΚΟΑ, κάναμε ακόμα ένα βήμα προς την πραγματοποίηση του ονείρου των Λεμεσιανών που περιμένουν για περισσότερα από 20 χρόνια για να αποκτήσουν νέο, σύγχρονο γήπεδο ποδοσφαίρου.

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
1η Φεβρουαρίου 2018