Κοντραμπάντο ναρκωτικών σε περίπτερο στη Λεμεσό

Κοντραμπάντο ναρκωτικών σε περίπτερο στη Λεμεσό

kann

Βαποράκια ναρκωτικών εκτιμά ότι συνέλαβε τη αστυνομία στη Λεμεσό, η οποία πέρασε χειροπέδες σε δύο νεαρούς ηλικίας 23 και 27 χρόνων αντίστοιχα. Οι ύποπτοι είναι γνωστοί στην αστυνομία, εκ των οποίων ο ένας για διαρρήξεις.

Οι δύο συνελήφθησαν όταν μετά από πληροφορία, μέλη της ΥΚΑΝ έθεσαν υπό παρακολούθηση περίπτερο που διαχειρίζεται 27χρονος στον Άγιο Νικόλαο. Στη διάρκεια της χθεσινής μέρας, θεάθηκε να προσεγγίζει το περίπτερο ο 23χρονος. Εξερχόμενος του περιπτέρου, οι αστυνομικοί τον ερεύνησαν και στην κατοχή του βρέθηκε μικρή ποσότητα κάνναβης και συνελήφθη.  Παράλληλα, ακολούθησε έρευνα στο περίπτερο όπου εντοπίστηκαν 40 συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη βάρους 30 γραμμαρίων και χρηματικό ποσό 2900 ευρώ σε μετρητά, και ο 27χρονος συνελήφθη.

Στη συνέχεια ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του 27χρόνου ο οποίος διαπιστώθηκε ότι φιλοξενεί τον 23χρονο που είχε συλληφθεί την ίδια μέρα και που έχει απασχολήσει την αστυνομία για υποθέσεις διαρρήξεων.  Εκεί εντοπίστηκαν μια ζυγαριά ακριβείας, ίχνη κάνναβης και χρηματικό ποσό 1250 ευρώ σε μετρητά που πιστεύεται ότι είναι προϊόν πώλησης ναρκωτικών.

Ανακρινόμενοι οι δύο έδωσαν κάποιους ισχυρισμούς στην αστυνομία, οι οποίοι διερευνώνται.  Το πρωί αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης τους.

Πηγή: reporter.com