ΚΟΠ: Εκλέγεται χωρίς ανθυποψήφιο ο Κούμας!

ΚΟΠ: Εκλέγεται χωρίς ανθυποψήφιο ο Κούμας!

Ο Γιώργος Κούμας θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΚΟΠ μέχρι το 2023, καθώς εξασφάλισε τη στήριξη 15 σωματείων (από τα 17 που έχουν δικαίωμα ψήφου).

b_koumas

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η Εκλογική Συνέλευση της ερχόμενης Τρίτης έχει μετατραπεί σε διαδικαστικού χαρακτήρα, καθώς δεν μπορεί να υπάρξει ανθυποψήφιος.

Δεν μπορεί να υπάρξει ανθυποψήφιος

Για να υποβάλει κάποιος την υποψηφιότητα του θα πρέπει να έχει τη στήριξη τουλάχιστον τεσσάρων σωματείων. Από τη στιγμή που τα 15 από τα 17 σωματεία στηρίζουν τον κ. Κούμα, δεν μπορεί να υπάρξει άλλη υποψηφιότητα γιατί δεν βγαίνουν οι αριθμοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που δεν επιβεβαιώνονται προς το παρόν, τα δυο σωματεία που δεν στηρίζουν την υποψηφιότητα του Γιώργου Κούμα είναι η ΑΕΛ και η Ομόνοια.

Ο κ. Κούμας υπέβαλε σήμερα και επίσημα την υποψηφιότητα του. Υπενθυμίζεται ότι η Εκλογική Συνέλευση της ΚΟΠ θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη 27 Μαρτίου στις 11:30 το πρωί στο ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία.

Η ενημέρωση από την ΚΟΠ:

Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας υπέβαλε την υποψηφιότητα του για τη θέση του Προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Την υποψηφιότητα του κ. Κούμα στηρίζουν 15 μέλη της Γενικής Συνέλευσης της ΚΟΠ. Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η Εκλογική Συνέλευση της ΚΟΠ θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη 27 Μαρτίου στις 11:30 το πρωί στο ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία.

 

24sports cy