ΚΟΠ: Καταδίκη της βομβιστικής ενέργειας σε βάρος του Κώστα Καπιτανή

ΚΟΠ: Καταδίκη της βομβιστικής ενέργειας σε βάρος του Κώστα Καπιτανή

Η ΚΟΠ μέσω της πιο κάτω ανακοίνωσης καταδικάζει όσα έγιναν χθες στην οικία του Κώστα Καπιτανή. Υπενθυμίζουμε πως το βράδυ της Δευτέρας, άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό στην οικία του πρώην διαιτητή.

b_d

Αναλυτικά: «Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου καταδικάζει με αποτροπιασμό την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στην οικία του διεθνούς Παρατηρητή, μέλους της Επιτροπής Διαιτησίας της ΚΟΠ και Υπεύθυνου Εκπαίδευσης των Διαιτητών Κώστα Καπιτανή και εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση της προς τον ίδιο και την οικογένεια του.

Τέτοιες ενέργειες μόνο ως τρομοκρατικές μπορούν να χαρακτηριστούν αφού βάζουν σε άμεσο κίνδυνο ακόμα και ανθρώπινες ζωές, πλήττοντας το σύνολο της οικογένειας του ποδοσφαίρου μας, αλλά και της κοινωνία μας.

Ήδη, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου Γιώργος Κούμας απέστειλε επιστολή προς τον Αρχηγό Αστυνομίας Ζαχαρία Χρυσοστόμου στην οποία καταδικάζει την ενέργεια σε βάρος του κ. Καπιτανή, ζητά την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης και εντοπισμό και τιμωρία των δραστών της αποτρόπαιας αυτής ενέργειας».

 

24sports cy