Κτυπήθηκε ποδηλάτης στον κυκλικό κόμβο του ΓΣΖ στη Λάρνακα

Κτυπήθηκε ποδηλάτης στον κυκλικό κόμβο του ΓΣΖ στη Λάρνακα

asti

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας 58χρονος ποδηλάτης που τραυματίστηκε χθες το απόγευμα σε οδικό δυστύχημα στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία λίγο μετά τις 6 χθες το απόγευμα 47χρονος από την Αραδίππου οδηγούσε το αυτοκίνητο του στη λεωφόρο Γεώργιου Χριστοδουλίδη με πορεία προς τον κυκλικό κόμβο του γηπέδου ΓΣΖ.

Σε κάποια στιγμή και ενώ ο 47χρονος εισήλθε στον κυκλικό κόμβο, συγκρούστηκε με ποδήλατο που ερχόταν από τη δεξιά πλευρά, σύμφωνα με την πορεία του και οδηγούσε 58 χρόνος από τη Ρουμανία κάτοικος Λάρνακας.

Από τη σύγκρουση ο 58χρονος, που έφερε φωσφωρούχο γιλέκο, τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο  ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Ο ποδηλάτης εξετάστηκε από τους επί καθήκοντι ιατρούς, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι έφερε πολλαπλά κατάγματα κρανίου και κρατήθηκε στο χειρουργικό τμήμα για περαιτέρω νοσηλεία. Η κατάσταση της υγείας του 58χρονου κρίνεται ως σοβαρή.

Η Αστυνομία διενήργησε έλεγχο αλκοόλης τόσο στον οδηγό του αυτοκινήτου όσο και στον ποδηλάτη με μηδενική ένδειξη. Την υπόθεση εξετάζει το ΤΑΕ Λάρνακας σε συνεργασία με τη Τροχαία.

Πηγή: reporter.com