ΛΑΡΝΑΚΑ: Δύο τροχαία ατυχήματα μέσα σε λίγες ώρες – Με σοβαρά τραύματα μεταφέρθηκαν δύο πρόσωπα στο Νοσοκομείο

By Andreas Andreou — August 21, 2017

makenzy.jpg3_-770x470

Δύο πεζοί, ηλικίας 50 και 79 ετών, τραυματίστηκαν σε ισάριθμα δυστυχήματα που σημειώθηκαν το Σάββατο 19/8 στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες το πρωί γυναίκα ηλικίας 26 ετών, από τη Λάρνακα, οδηγούσε το αυτοκίνητο της στη Λεωφόρο Αρτέμιδος με κατεύθυνση το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, όταν παρά την Οδό Στάλινγκραντ κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κτύπησε πεζή γυναίκα ηλικίας 50 ετών από την Ουκρανία, η οποία διασταύρωνε την ελεγχόμενη διάβαση πεζών, από τα δεξιά προς τα αριστερά σε σχέση με την πορεία του αυτοκινήτου.

Από το δυστύχημα η 50χρονη τραυματίστηκε σοβαρά, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι υπέστη κατάγματα σε αρκετά μέρη του σώματος της και κρατήθηκε για νοσηλεία. Η κατάσταση της υγείας της κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως εκτός κινδύνου.

Εξάλλου το μεσημέρι Ελληνοκύπριος οδηγός, ηλικίας 65 ετών, οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην Οδό Ελλάδος στη Λάρνακα όταν, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος, κινήθηκε δεξιότερα σε σχέση με την πορεία του και κτύπησε πεζό ηλικίας 79 ετών κάτοικο Λάρνακας, ο οποίος είχε σταματήσει στο πεζοδρόμιο.

Από το δυστύχημα ο 79χρονος τραυματίστηκε, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι υπέστη κατάγματα πλευρών και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Τα δύο δυστυχήματα εξετάζει η Τροχαία Λάρνακας.

Πηγή: larnakaonline.com.cy

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

    Skip to toolbar