ΛΑΡΝΑΚΑ: Ξυλοφόρτωσαν 22χρονο έξω από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» – Δεν ήθελε να μεταβεί στο Νοσοκομείο παρά το κεφαλαιμάτωμα

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ξυλοφόρτωσαν 22χρονο έξω από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» – Δεν ήθελε να μεταβεί στο Νοσοκομείο παρά το κεφαλαιμάτωμα

xilo

Υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης εναντίον δύο ανδρών ηλικίας 32 και 38 χρόνων, εξετάζει η Αστυνομία στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 21:35 το βράδυ της Τρίτης 12/9 καταγγέλθηκε από 22χρονο από τη Λάρνακα ότι γύρω στις 21:15 βρισκόταν μαζί με φίλους του σε ανοικτό οικόπεδο απέναντι από το γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για να συζητήσουν με άλλους νεαρούς για διαφορές που προέκυψαν μεταξύ τους.

Σύμφωνα με την καταγγελία ενώ η συζήτηση βρισκόταν σε εξέλιξη, πλησίασε στο χώρο, Ελληνοκύπριος 32 ετών από το Τσιακιλερό και ένας 38χρονος από τη Λάρνακα, πατέρας νεαρού από την άλλη ομάδα, ο οποίος επιτέθηκε στον 22χρονο κτυπώντας τον με γροθιές στο κεφάλι.

Ταυτόχρονα ο 32χρονος από το Τσιακιλερό επιτέθηκε σε 19χρονο από τη Λάρνακα κτυπώντας τον και κλωτσώντας τον.

Ο 22χρονος κατάφερε να ξεφύγει και οι δύο δράστες, δηλαδή ο 32χρονος και ο 38χρονος τον καταδίωξαν με αυτοκίνητο, ωστόσο ο νεαρός εισήλθε σε οικία και ζήτησε βοήθεια.

Στη σκηνή έφτασε ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας το οποίο μετέφερε τον 19χρονο στο ΤΑΕΠ όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε κεφαλαιμάτωμα του τριχωτού της κεφαλής, αυχεναλγία και άλγος του θώρακα και κρατήθηκε προληπτικά στο χειρουργικό Τμήμα του Νοσοκομείου.

Ο 19χρονος νεαρός που κτυπήθηκε από τον 32χρονο δεν μετέβη στο Νοσοκομείο για ιατρικές εξετάσεις.

Την υπόθεση εξετάζει το Τμήμα Μικροπαραβάσεων της Αστυνομίας.

Πηγή: larnakaonline.com.cy