Λάβρος ο Φαίδωνας με Αρχηγό: «Σε κατήφορο μέλη της αστυνομίας, όχι εγώ»

Λάβρος ο Φαίδωνας με Αρχηγό: «Σε κατήφορο μέλη της αστυνομίας, όχι εγώ»

Λάβρος ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος ο οποίος εμφανίστηκε έντονα ενοχλημένος από την αναφορά σε χθεσινή ανακοίνωση της Αστυνομίας, ότι «βρίσκεται σε κατήφορο λαϊκισμού».

cache_846x3000_Analog_medium_285909_82526_28122017

Μιλώντας στην μεσημβρινή εκπομπή του Σίγμα, κάλεσε την αστυνομία να ανακαλέσει ή να αποσύρει, απορρίπτοντας τις σχετικές αναφορές και ότι «είναι βαριές κουβέντες».

«Εγώ δεν βρίσκομαι σε κατήφορο. Σε κατήφορο βρίσκονται κάποια μέλη της δύναμης της οποίας ηγείται. Εγώ είμαι σε ανήφορο. Και στον ανήφορο που ανεβαίνω συχνά συναντώ μέλη του που κατηφορίζουν», είπε και κ. Φαίδωνος.

Ο κ. Φαίδωνος διερωτήθηκε γιατί ενοχλήθηκαν με τις αναφορές τους για διαρροές, λέγοντας ότι «παραίτησαν Υπαρχηγό για διαρροές και τώρα λένε δεν γίνονται αυτά τα πράγματα;», αφήνοντας αιχμές ότι όποτε θέλουν οι ίδιοι κάνουν έρευνα.

«Αντί να απαντήσουν με στοιχεία, μου λένε για λαϊκισμό. Έχουμε θυσιάσει τα πάντα, την ηρεμία μας, τις γιορτές μας, τις διακοπές μας και θα μου πουν για κατήφορο;» είπε ο Δήμαρχος Πάφου, επιμένοντας και καλώντας την αστυνομία να αποσύρει.

 

reporter cy