Λάζος για Κούσουλο: «Θα γίνει συνάντηση εντός της βδομάδας με ανθρώπους της Ομόνοιας»

Λάζος για Κούσουλο: «Θα γίνει συνάντηση εντός της βδομάδας με ανθρώπους της Ομόνοιας»

Ραντεβού ανάμεσα στους ανθρώπους της Ομόνοιας και της Νέας Σαλαμίνας θα προγραμματιστεί εντός της βδομάδας για να συζητήσουν το ενδεχόμενο της μεταγραφής του Γιάννη Κούσουλου στην ομάδα της Λευκωσίας, όπως αποκάλυψε ο εκπρόσωπος των «ερυθρολεύκων», Δημήτρης Λάζος.

b_kous

Αναλυτικά:

Για το ενδιαφέρον της Ομόνοιας για τον Κούσουλο: «Καλούμε τον κόσμο μας να μην ακούει μόνο και να βλέπει τα οποιαδήποτε δημοσιεύματα αλλά να ακούει το τι λέει επίσημα η Νέα Σαλαμίνα. Υπήρξαν βολιδοσκοπήσεις από διάφορες ομάδες όμως δεν υπάρχει κάτι το χειροπιαστό αυτή τη στιγμή. Έχουν επικοινωνήσει άνθρωποι της Ομόνοιας μαζί με τη Νέα Σαλαμίνα οι οποίοι θέλουν να εντάξουν τον Κούσουλο στο δυναμικό τους. Θα οριστεί ένα ραντεβού εντός της βδομάδας όπου θα συζητήσουν οι δυο ομάδες το ενδεχόμενο μεταγραφής του αρχηγού της ομάδας μας. Αν υπάρξει επίσημη πρόταση θα εξεταστεί.

Είναι από τους λίγους παίκτες που λειτουργεί με το συναίσθημα. Από τη μια σκέφτεται την καριέρα του όμως από την άλλη είναι Σαλαμιναίος και εκτιμούμε τη στάση του. Έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να φύγει χωρίς να έχει σημαντικό όφελος η Νέα Σαλαμίνα. Έχει συμβόλαιο μέχρι και το τέλος της επόμενης χρονιάς. Ο παίκτης δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να φύγει ελεύθερος από τη Νέα Σαλαμίνα».

Για τον Καρλάο: «Ο παίκτης δεσμεύεται κανονικά με συμβόλαιο και είμαστε νομικά κατοχυρωμένοι. Έχει έρθει μια πρόταση από την Μπελενένσες η οποία απορρίφτηκε. Δεν πρόκειται να βγάλουμε για ξεπούλημα κανένα ποδοσφαιριστή μας. Μας έχουν ενημερώσει ότι θα επανέλθουν με δεύτερη τελική πρόταση».

Για τους Εκίθα και Βράνιες: «Έχουν προταθεί όπως και πολλοί άλλοι παίκτες όμως αυτό δεν λέει κάτι. Υπάρχει λίστα με πάνω από 150 παίκτες. Εξετάζονται καθημερινά πάρα πολλοί παίκτες. Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης θέλει να νοιώθει 100% σίγουρος. Ο ίδιος αποφασίζει για το πώς θα κινηθεί».

 

24sports cy