Λύνει την πολύμηνη σιωπή του σήμερα ο Καρογιαν – Πριμοδότησε ή όχι τον Μαλά;

Λύνει την πολύμηνη σιωπή του σήμερα ο Καρογιαν - Πριμοδότησε ή  όχι τον Μαλά;
Την  σιωπή που τήρησε όλους αυτούς τους μήνες αναμένεται να λύσει σήμερα ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΚΟ Μάριος Καρογιάν, ο οποίος βρίσκεται στην λίστα αυτών που παραπέμπονται στην πειθαρχική, για την στάση που τήρησαν στις Προεδρικές εκλογές.

cache_846x3000_Analog_medium_298936_160374_3112018

Ο κ. Καρογιαν αναμένεται να δώσει και εξηγήσεις για τα όσα του καταλογίζονται περί εκστρατείας πριμοδότησης του Σταύρου Μαλά στον πρώτο γύρο, έτσι ώστε να μην περάσει στον δεύτερο ο Νικόλας Παπαδόπουλος και να κατ΄ επέκταση να είναι, θεωρητικά τουλάχιστον, ευκολότερη η επικράτηση του Νίκου Αναστασιάδη.
Λακκκοτρύπης προς ΔΗΚΟ:  Στις τρεις διαγραφές τι κερδίζω;
Σημειώνεται πως αν τελικά το ΔΗΚΟ προχωρήσει σε διαγραφή του κ. Καρογιαν και των υπολοίπων, ούτε ο ίδιος ούτε κανείς άλλος από αυτούς  που θα  διαγραφούν θα έχουν δικαίωμα διεκδίκησης οποιουδήποτε κομματικού αξιώματος στις  στο επικείμενο εκλογικό συνέδριο.
Σε μια τέτοια περίπτωση αναμένεται να πα΄ρουν σάρκα και οστά οι πληροφορίες που έφεραν τον κ. Καρογιάν και την ομάδα του «άλλου ΔΗΚΟ», να προχωρούν σε μία δική τους κομματική κίνηση, που να εκφράζει όπως θεωρούν τις πραγματικές θέσεις του ΔΗΚΟικού κόσμου, κάτι που σαφώς θεωρούν ότι δεν κάνει η σημερινή ηγεσία του κόμματος.

«Νικόλα Παπαδόπουλε μισείς θανάσιμα το ΔΗΚΟ»

Υπενθυμίζεται πως ο κ.  Γιάννος Λακοτρύπης ανάμεσα σε άλλα χθες είχε  παραφράσει το όνομα του ΔΗΚΟ λέγοντας πως πλέον έγινε ΔΙ.ΚΟ, εννοώντας  Δικτατορικό Κόμμα.
reporter cy