«Μάχη» ΑΠΟΕΛ-Ομόνοιας για Ουζουνίδη. Τι αναφέρει δημοσίευμα στην Ελλάδα

«Μάχη» ΑΠΟΕΛ-Ομόνοιας για Ουζουνίδη. Τι αναφέρει δημοσίευμα στην Ελλάδα

Η ελλαδική ιστοσελίδα sportdog.gr αναφέρεται με δημοσίευμα της στο μέλλον του προπονητή του Παναθηναϊκού Μαρίνου Ουζουνίδη, αναφέροντας πως για την πρόσληψη του Ελλαδίτη κόουτς την νέα αγωνιστική περίοδο δίνουν μάχη ο ΑΠΟΕΛ με την Ομόνοια.

b_2386610

Πάντως, πριν από λίγες μέρες ραδιοφωνικός σταθμός στην Ελλάδα είχε τονίσει πως κυπριακή ομάδα είχε ήδη υποβάλει πρόταση στον Ελλαδίτη κόουτς. Το σημερινό δημοσίευμα έρχεται να “φουντώσει” αυτά τα σενάρια.

Αναλυτικά τι αναφέρει το ρεπορτάζ:

 Αν και ακόμα νωρίς, οι ομάδες αρχίζουν σιγά σιγά να ασχολούνται με τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, κάτι που σημαίνει ότι οι μεταγραφικές φήμες φουντώνουν.

Φυσικά, τα σενάρια που αναπτύσσονται δεν αφορούν μόνο παίκτες, αλλά και προπονητές. Στην επικαιρότητα βρίσκονται τα ονόματα του Μαρίνου Ουζουνίδη και του Γιάννη Αναστασίου, αφού ο πρώτος γράφεται ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μη συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, ενώ ο δεύτερος είναι ελεύθερος και ψάχνει ομάδα.

Για τον Ουζουνίδη, μάλιστα, κυκλοφορεί το σενάριο ότι τις προηγούμενες ημέρες τον προσέγγισε o ΑΠΟΕΛ για να αντικαταστήσει τον Γιώργο Δώνη. Το θέμα δεν προχώρησε, με την κυπριακή ομάδα να διαψεύδει τα σενάρια.

Ωστόσο, παρά τις διαψεύσεις, η φημολογία για τον τεχνικό του Παναθηναϊκού εξακολουθεί να υφίσταται. Μάλιστα, σε αυτή έχει προστεθεί εκτός του ΑΠΟΕΛ και η Ομόνοια, καθώς αμφότερες οι κυπριακές ομάδες «ψάχνονται» για Έλληνες προπονητές.

 

24sports cy