Μάχη για τη ζωή δίνει εργάτης που έπεσε από μπαλκόνι στην Αγ. Νάπα

Μάχη για τη ζωή δίνει εργάτης που έπεσε από μπαλκόνι στην Αγ. Νάπα
ast
Σε κρίσιμη κατάσταση, στον αναπνευστήρα στη Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, νοσηλεύεται από χθες 34χρονος άνδρας, ο οποίος απώλεσε την ισορροπία του και έπεσε στο κενό από αφύλακτη βεράντα μπαλκονιού ύψους 3,5 περίπου μέτρων, ξενοδοχείου στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ η διεύθυνση του ξενοδοχείου αρνείται ότι ο άνδρας εργαζόταν εκεί ενώ αντιθέτως υπάρχουν ενδείξεις από το οικογενειακό του περιβάλλον που τον φέρουν να εργάζεται στο συγκεκριμένο υποστατικό εδώ και τρεις μήνες.

Η Αστυνομία συνεχίζει να λαμβάνει καταθέσεις προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση και ουσιαστικά διερευνά κατά πόσο πρόκειται για εργατικό ατύχημα, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για ενδεχόμενο περίπτωσης αδήλωτης εργασίας.

Υπενθυμίζεται ότι χθες το πρωί ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας ενημερώθηκε για ατύχημα που σημειώθηκε σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Σύμφωνα με την ενημέρωση γύρω στις εννέα το πρωί ενώ 34χρονος από την Αγία Νάπα, που εργαζόταν στον πρώτο όροφο υπό ανακαίνιση ξενοδοχείου στην Αγία Νάπα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται φαίνεται να απώλεσε την ισορροπία του με αποτέλεσμα να πέσει από αφύλακτη βεράντα μπαλκονιού στο κενό από ύψος 3,5 μέτρων και να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Ο 34χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο σε ιδιωτικό κλινική στην Αγία Νάπα ωστόσο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Οι γιατροί που προέβησαν σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις διαπίστωσαν ότι ο άνδρας έφερε κάταγμα κρανίου με εγκεφαλική αιμορραγία και κάταγμα σπονδύλου.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, ο άνδρας διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση.

Μέλη της Αστυνομίας και επιθεωρητής του Γραφείου Επιθεώρησης Εργασίας μετέβησαν στη σκηνή του ατυχήματος και διενήργησαν εξετάσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έπεσε από τον πρώτο όροφο του ξενοδοχείου.

Τα αίτια του ατυχήματος διερευνούν ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας, σε συνεργασία με το Γραφείο Εργασίας.

Πηγή: reporter.com