Μαργαρίτα Ζορμπαλά: Ιστορίες και τραγούδια

Μαργαρίτα Ζορμπαλά: Ιστορίες και τραγούδια

marg

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τη λειτουργία των Υπηρεσιών και προγραμμάτων του ΠΑΣΥΚΑΦ

Η Μαργαρίτα Ζορμπαλά ανοίγει το κουτάκι των αναμνήσεων της, ανοίγει τα φωτογραφικά της άλμπουμ και τη δισκοθήκη της, ανοίγει τα βιβλία που αγάπησε και τις ιστορίες τους. «Ανοίγει» τη μνήμη και το αίσθημά της.
Κάθε εμφάνιση της Μαργαρίτας Ζορμπαλά είναι μία πρόταση, έχει μια ιδέα, ένα θέμα, έχει συνοχή και το αίσθημα του συλλεκτικού.

Τα τελευταία χρόνια με κεντρικό όχημα τη μουσική και το τραγούδι, ανοίγεται και στους δρόμους της θεατρικής πράξης. Μουσικότητα εξάλλου εκπέμπουν τα πάντα επάνω της, η κίνηση της, η ομιλία της η κάθε χειρονομία της. Παράλληλα η θεατρική έκφραση είναι μέσα της από τη παιδική ηλικία.

Άλλωστε το θέατρο το γνώρισε, το σπούδασε και το δοκίμασε με μεγάλη επιτυχία. Η φετινή της παράσταση είναι στην ουσία ένας μουσικός μονόλογος όπου «όλα μπερδεύονται γλυκά»

Οι ιστορίες που ξεκινούν από την παιδική ηλικία και προχωρούν στην εφηβεία και στα νεανικά χρόνια για να ολοκληρωθούν στην ωριμότητα της, φέρνουν συγκυριακά στη ψυχή τραγούδια, μουσικές απρόβλεπτες και ξεχωριστές.

Όπως το μυαλό μας σκαρώνει πολλές φορές παιχνίδια, όπως στα όνειρα βλέπουμε ασυνείδητα δικές μας ιστορίες ή απραγματοποίητες επιθυμίες.

Τη Μαργαρίτα Ζορμπαλά στη παράσταση αυτή συνοδεύει 5μελής ορχήστρα υπό τη διεύθυνση του Βάσου Αργυρίδη.

Προπώληση Εισιτηρίων: www.SoldoutTickets.com.cy και στο ταμείο του Θεάτρου

Ποτε

Παρασκευή, 11 Μαΐου, 2018
Ώρα: Ξεκινά στις 20:30

Που

Αγίας Ζώνης 6
ΛεμεσόςΛεμεσός 3027Κύπρος
Τηλέφωνο: 25377277

Τιμη

€15

Επικοινωνια

ΠΑΣΥΚΑΦ
Τηλέφωνο: 25747750