Η υπερκόπωση του Μάριου Φραγκούλη είναι ο λόγος για την ακύρωση των εμφανίσεων του!

By georgina — August 07, 2013

 

Ο Μάριος Φραγκούλης οδηγήθηκε στο νοσοκομείο μετά το λιποθυμικό επεισόδιο που είχε στην Καστοριά. Η διάγνωση τελικά είναι υπερκόπωση και για το λόγο αυτό ακυρώθηκαν οι προγραμματισμένες εμφανίσεις του στην Κρήτη.

Συγκεκριμένα, από ενημέρωση του γραφείου παραγωγής της συναυλίας, ανακοινώθηκε, στο κηποθέατρο “Ν. Καζαντζάκης” του Ηρακλείου, που θα ήταν και ένας από τους σταθμούς της περιοδείας του Μάριου Φραγκούλη, ότι:

Σας ενημερώνουμε ότι οι προγραμματισμένες συναυλίες του Μάριου Φραγκούλη που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν στις 9, 10 και 11 Αυγούστου στην Κρήτη ματαιώνονται για λόγους υγείας του καλλιτέχνη.

Ο αγαπημένος ερμηνευτής μετά την επιτυχημένη του εμφάνιση στο 35ο River Party, την περασμένη Παρασκευή, διεκομίσθη σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης έπειτα από έντονη αδυναμία που διαπιστώθηκε ότι προήλθε από υπερκόπωση.

Παρά την επιθυμία του να βρεθεί το συντομότερο κοντά στο αγαπημένο του κοινό, οι ιατροί του επέβαλλαν να ξεκουραστεί για τουλάχιστον δέκα ημέρες πριν επιστρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Ζητούμε συγγνώμη από το κοινό για την προκληθείσα αναστάτωση και παρακαλούμε τους κατόχους εισιτηρίων για τις συναυλίες σε Ρέθυμνο, Ηράκλειο και Χανιά να απευθυνθούν, από σήμερα,  στα κατά τόπους σημεία προπώλησης για την εξαργύρωση των εισιτηρίων τους”.

 

 

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

    Skip to toolbar