Με κλεμμένο όχημα παραβίαζαν χρηματοδέκτες βενζινάδικου – Μετά τις «δουλειές» έκαψαν το αυτοκίνητο

Με κλεμμένο όχημα παραβίαζαν χρηματοδέκτες βενζινάδικου – Μετά τις «δουλειές» έκαψαν το αυτοκίνητο
pirk
Συγκεκριμένα, μεταξύ των ημερομηνιών 29 και 30 Οκτωβρίου, 2017, διαπράχθηκε διάρρηξη γραφείου εταιρείας σε Κοινότητα στην επαρχία Πάφου. Από το γραφείο κλάπηκαν τα κλειδιά αυτοκινήτου το οποίο ήταν σταθμευμένο εξωτερικά του γραφείου και το οποίο κλάπηκε στη συνέχεια.
Στις 30 Οκτωβρίου, 2017, γύρω στις 4.00π.μ., πρόσωπο που αναζητείται από την Αστυνομία, μετέβηκε με το πιο πάνω κλοπιμαίο αυτοκίνητο σε πρατήριο βενζίνης που βρίσκεται στην περιοχή του πιο πάνω γραφείου και προσπάθησε να παραβιάσει το χρηματοδέκτη αγοράς καυσίμων του πρατηρίου,
προκαλώντας ζημιά στο χρηματοδέκτη. Αφού το πιο πάνω πρόσωπο δεν κατάφερε να παραβιάσει το χρηματοδέκτη εγκατέλειψε τη σκηνή με το κλοπιμαίο αυτοκίνητο.
Σήμερα, γύρω στις 5.50π.μ., διαπιστώθηκε πως κατά τη διάρκεια της νύχτας έγινε εκ νέου απόπειρα κλοπής από τον κλειδωμένο χρηματοδέκτη του πιο πάνω πρατηρίου βενζίνης.
Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε πως δύο αναζητούμενα πρόσωπα, μετέβηκαν στο πρατήριο βενζίνης με το πιο πάνω κλοπιμαίο αυτοκίνητο και αφού προσπάθησαν επανειλημμένα, αλλά χωρίς να καταφέρουν να παραβιάσουν το χρηματοδέκτη, απεχώρησαν από τη σκηνή με το κλοπιμαίο αυτοκίνητο.
Αργότερα, γύρω στις 7.00 το πρωί σήμερα, το κλοπιμαίο αυτοκίνητο εντοπίστηκε να φλέγεται σε περιοχή γειτονικής κοινότητας της επαρχίας Πάφου.
Μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατέσβησαν την πυρκαγιά, η οποία όπως διαπιστώθηκε τέθηκε κακόβουλα στο αυτοκίνητο.
Από τις πιο πάνω σκηνές διάρρηξης γραφείου, απόπειρας κλοπής από τον κλειδωμένο χρηματοδέκτη του πρατηρίου βενζίνης και από τη σκηνή εμπρησμού του πιο πάνω αυτοκινήτου, παραλήφθηκαν από μέλη της Αστυνομίας διάφορα τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Κουκλιών συνεχίζει τις εξετάσεις.
Πηγή: reporter.com.cy