Με βροχές, κρύο και χιόνια αποχαιρετάμε το 2017

Με βροχές, κρύο και χιόνια αποχαιρετάμε το 2017
Με βροχές, κρύο και χιόνια στα ορεινά ξημέρωσε η τελευταία μέρα του χρόνου. 
cache_846x3000_Analog_medium_286946_57208_31122017

Σύμφωνα με την πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ορεινά αναμένεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι και τοπικά στα νότια και ανατολικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα παράλια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με κατά τόπους βροχές ή και καταιγίδα. Στα ορεινά αναμένεται να πέσει χιόνι ή  χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 7 βαθμούς στο  εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές και ενδεχομένως χιόνια στα ορεινά, αλλά από το μεσημέρι αναμένεται αισθητή βελτίωση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με αυξημένες, κυρίως ψηλές νεφώσεις, από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές ενώ δεν αποκλείεται να σημειωθεί και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

REPORTER CY