Μεγάλα deal για «Αγια-Σοφιά» από ΑΕΚ

Μεγάλα deal για «Αγια-Σοφιά» από ΑΕΚ

Την ώρα που τα έργα για την «Αγια-Σοφιά» προχωρούν με αμείωτο ρυθμό, η ΑΕΚ προετοιμάζει το έδαφος για τα επόμενα στάδια.

b_075615

Σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ», ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει αρχίσει εδώ και αρκετό καιρό τις επαφές για την εμπορική ονομασία του νέου γηπέδου και μάλιστα ενδιαφέρον έχουν εκφράσει δύο εταιρείες-κολοσσοί στον τομέα τους.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει αρχίσει εδώ και αρκετό καιρό τις επαφές για την εμπορική ονομασία του νέου γηπέδου και μάλιστα ενδιαφέρον έχουν εκφράσει δύο εταιρείες-κολοσσοί.

Μάλιστα ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» φέρεται να έχει ήδη κάνει ραντεβού με μία από τις δύο αυτές εταιρείες στις αρχές του καλοκαιριού αναλύοντας το πλάνο που υπάρχει, ενώ το κομμάτι της εμπορικής ονομασίας φτάνει σε βάθος ακόμη και 20 ετών προσφέροντας στην ΑΕΚ σημαντικά έσοδα.

Το θέμα έχει προχωρήσει σε τέτοιο βαθμό, ώστε να είναι πιθανό μέχρι το Νοέμβριο (όταν και αναμένεται να μπουν τα πρώτα θεμέλια για το νέο γήπεδο) να υπάρξουν και ανακοινώσεις.

Επαφές έχουν γίνει και για την εμπορική εκμετάλλευση των θυρών του νέου γηπέδου, αλλά και για μία σειρά από άλλα ζητήματα, ενώ οι άνθρωποι που «τρέχουν» το πρότζεκτ επιφυλάσσονται για εκπλήξεις.

 

24sports cy