Μεγάλο το ενδιαφέρον από το πρώτο Σαββατοκυρίακο λειτουργίας της CFA-tv.com

Μεγάλο το ενδιαφέρον από το πρώτο Σαββατοκυρίακο λειτουργίας της CFA-tv.com

Μεγάλο ενδιαφέρον για παρακολούθηση αγώνων του Πρωταθλήματος Cyta επέδειξαν συμπατριώτες μας που ζουν στο εξωτερικό από το πρώτο Σαββατοκύριακο λειτουργίας της διαδικτυακής πλατφόρμας της ΚΟΠ CFA-tv.com.

6a9cf43219e833aef197d77988e879a9_w639_h432_sc

Παρά το γεγονός ότι έλειπε το μεγάλο ντέρμπι από τους αγώνες που ήταν διαθέσιμοι στην πλατφόρμα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, εντούτοις υπήρξε ενδιαφέρον για παρακολούθηση αγώνων κυρίως από τις ΗΠΑ, τον Καναδά και τη Μεγάλη Βρετανία.

Η διαδικτυακή πλατφόρμα CFA-tv.com άρχισε τη λειτουργία της το περασμένο Σάββατο. Μέσω αυτής,  μεταδίδονται ζωντανά οι εντός έδρας αγώνες του Πρωταθλήματος Cyta και του Κυπέλλου Coca – Cola των ομάδων  των οποίων τα τηλεοπτικά δικαιώματα διαχειρίζεται η ΚΟΠ, δηλαδή, της ΑΕΚ, της ΑΕΛ, της Νέας Σαλαμίνας, της Δόξας, του Ερμή, της Αλκής, του Ολυμπιακού, του Άρη και του Εθνικού Άχνας.

Με τον τρόπο αυτό, η ΚΟΠ δίνει την ευκαιρία στους συμπατριώτες μας, σε όποια χώρα του εξωτερικού και αν βρίσκονται, να βλέπουν ζωντανά τους αγώνες της αγαπημένης τους ομάδας.

Το κόστος παρακολούθησης των αγώνων αρχίζει από 5 ευρώ τον κάθε αγώνα (συν ΦΠΑ) ενώ υπάρχουν και επιλογές για αγορά πέντε ή δέκα αγώνων με το κόστος να πέφτει στα 4,5 και 4 ευρώ ανά αγώνα αντίστοιχα.

από ιστοσελίδα της ΚΟΠ