Με…κανέναν το ΔΗΚΟ στον δεύτερο γύρο

Με…κανέναν το ΔΗΚΟ στον δεύτερο γύρο

Την πρόταση της Γραμματείας του ΔΗΚΟ όπως το κόμμα δεν υποστηρίξει κανέναν εκ των Νίκου Αναστασιάδη και Σταύρου Μαλά στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών της προσεχούς Κυριακής, υιοθέτησε σε σημερινή του συνεδρία ομόφωνα το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος.  

cache_846x3000_Analog_medium_298827_174684_3012018

Η εν λόγω πρόταση θα τεθεί αύριο ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ, η οποία θα συνέλθει προκειμένου να λάβει την τελική απόφαση και ουσιαστικά να σφραγίσει τη στάση ουδετερότητας που η ηγεσία του κόμματος επέλεξε να τηρήσει στην δεύτερη Κυριακή των προεδρικών εκλογών.

Η απόφαση να μην στηριχθεί οποιοσδήποτε από τους δύο υποψήφιους του δεύτερου γύρου προκρίθηκε από την ηγεσία του ΔΗΚΟ ως η ιδανικότερη επιλογή, δεδομένων των μεγάλων διαφωνιών που διατηρούν, κυρίως σε ό,τι αφορά στο Κυπριακό, τόσο με τον Νίκο Αναστασιάδη όσο και με τον Σταύρο Μαλά.

Διαφωνίες, οι οποίες σε ό,τι αφορά τον κ. Μαλά, επαναβεβαιώθηκαν και κατά την πρωινή συνάντηση που είχε στα γραφεία του ΔΗΚΟ με τον Νικόλα Παπαδόπουλο, στο πλαίσιο των προσπαθειών του υποψηφίου Προέδρου για σύναψη συμμαχιών ενόψει της εκλογικής διαδικασίας της ερχόμενης Κυριακής.

reporter cy