«Μίλησε» η νεκροτομή για το θάνατο του λουόμενου που «έσβησε» μπροστά στα μάτια φίλου του

By Andreas Andreou — August 16, 2017
Σε πνιγμό εντός ύδατος οφείλεται ο θάνατος του 38χρονου άνδρα από τη Βουλγαρία, ο οποίος εντοπίστηκε χθες αναίσθητος στην περιοχή Θαλασσινές Σπηλιές στο Κάβο Γκρέκο. Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ η Ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα, που διενήργησε σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 38χρονου, «στο σώμα του άνδρα δεν υπήρχαν οποιεσδήποτε κακώσεις, ενώ δεν διεφάνη οποιοδήποτε παθολογικό αίτιο».
cache_846x3000_Analog_medium_235621_528366_1682017
Πρόσθεσε ότι από τη σορό λήφθηκαν δείγματα, τα οποία θα σταλούν για τοξικολογικές αναλύσεις για να διερευνηθεί κατά πόσον ο άνδρας προτού εισέλθει στη θάλασσα είχε καταναλώσει οποιεσδήποτε ουσίες ή οινόπνευμα που ενδεχομένως να οδήγησαν στον πνιγμό.
Υπενθυμίζεται ότι χθες γύρω στις 12 το μεσημέρι λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου στο Παραλίμνι, για αναίσθητο άνδρα στην περιοχή Θαλασσινές Σπηλιές στο Κάβο Γκρέκο.
Στη σκηνή έσπευσε αστυνομική δύναμη και πυροσβέστες. Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας κολυμπούσε στην περιοχή με μάσκα με παρέα φίλων του.
Σε κάποια στιγμή ένας εξ αυτών αντιλήφθηκε ότι ο 38χρονος ήταν αναίσθητος στο νερό και με τη βοήθεια άλλων λουομένων τον ανέσυραν στην στεριά όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες χωρίς ωστόσο να επανεύρει τις αισθήσεις του. Ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
reporter cy

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

    Skip to toolbar