Μουντιάλ 2018: Δυο φαβορί και ένας αμφίρροπος αγώνας στο πρόγραμμα της Δευτέρας

Μουντιάλ 2018: Δυο φαβορί και ένας αμφίρροπος αγώνας στο πρόγραμμα της Δευτέρας

Μετά από μια Κυριακή γεμάτη ποδόσφαιρο, και εκπλήξεις (νίκη Μεξικού επί Γερμανίας, ισοπαλία μεταξύ Βραζιλιάς και Ελβετίας) τι πιο ωραίο από μια Δευτέρα γεμάτη με… ποδόσφαιρο. Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις αγώνες με τον καθένα να έχει τη δική του αίγλη.

Σουηδία – Νότιος Κορέα (15:00)

Το πρώτο παιχνίδι είναι αυτό ανάμεσα στην Σουηδία και την Νότιο Κορέα. Μετά την έκπληξη του Μεξικού επί της Γερμανίας το παιχνίδι αυτό αποκτά τεράστια σημασία. Οι δυο ομάδες θέλουν τη νίκη και τρίποντο. Μόνο έτσι θα έχουν καλές πιθανότητες για πρόκριση. Επί της ουσίας τα πάντα είναι ανοικτά. Η Σουηδία απέδειξε πως υπάρχει μετα-Ζλάταν εποχή και θέλει να κάνει το μεγάλο βήμα, ενώ απ’ την άλλη ποιος μπορεί να διαγράψει την μαχητική Νότιο Κορέα; Είναι αμφίρροπο το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Βέλγιο – Παναμάς (19:00)

Δεύτερος αγώνας χρονικά στη μέρα είναι αυτός ανάμεσα στο Βέλγιο και τον Παναμά. Ξεκάθαρο φαβορί υπάρχει και είναι το Βέλγιο. Πιθανή απώλεια βαθμών απ’ τον Παναμά (ομάδα που πολλοί χαρακτηρίζουν ως η πιο αδύναμη του τουρνουά) θα είναι μια τεράστια αποτυχία για το Βέλγιο. Απ’ την άλλη ο Παναμάς θέλει να κλέψει τις εντυπώσεις και να κάνει μια τεράστια έκπληξη.

Τυνησία – Αγγλία (21:00)

Τελευταίος αγώνας της ημέρας είναι αυτός μεταξύ της Τυνησίας και την Αγγλίας. Και εδώ υπάρχει φαβορί και είναι τα τρία λιοντάρια. Οι Άγγλοι θέλουν να κάνουν ποδαρικό στο τουρνουά με το δεξί, όμως οι Τυνήσιοι θα το παλέψουν. Πρέπει να κάνουν την έκπληξη αν θέλουν να ελπίζουν για πρόκριση.

 

24sports cy