Μουρίνιο: «Ο Νεϊμάρ κατέστρεψε τον κόσμο του ποδοσφαίρου»

By Andreas Andreou — September 07, 2017

Αφού πρώτα αναφέρθηκε με χιούμορ στη μεταγραφή του Νεϊμάρ, ο Ζοζέ Μουρίνιο θέλησε κατόπιν να μιλήσει πιο… σκληρά κάνοντας απολογισμό για τις μεταγραφές.

b_moy

Ο Νεϊμάρ κατέστρεψε τον κόσμο του ποδοσφαίρου»

Πριν λίγες ημέρες ο Ζοζέ Μουρίνιο αστειεύτηκε με τα 222.000.000 ευρώ που δαπάνησε η Παρί Σεν Ζερμέν για να αποκτήσει τον Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα (λέγοντας πως ο ίδιος αξίζει μία λίρα παραπάνω) όμως τώρα πήρε το σοβαρό του ύφος θέλοντας να κάνει απολογισμό των μεταγραφών στην καλοκαιρινή περίοιδο.

«Εμείς ήμασταν έξυπνοι, στις 31 Αυγούστου ο Λουκακού θα κόστιζε 150 εκατομμύρια ευρώ (σ.σ. αποκτήθηκε έναντι 95 εκατομμυρίων) και ο Μάτιτς τουλάχιστον 70 (δόθηκαν για τον άσο της Τσέλσι 45 εκατομμύρια ευρώ). Ο Νεϊμάρ κατέστρεψε τον κόσμο του ποδοσφαίρου», δήλωσε ορθά-κοφτά ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος απάντησε και όσους του βάζουν την ταμπέλα «προπονητής σύντομης διάρκειας».

«Εάν ο κόσμος με χαρακτηρίζει έτσι επειδή αλλάζω συχνά ομάδες, έχει δίκιο. Δεν νομίζω όμως ότι είμαι προπονητής σύντομης διάρκειας, εγώ προετοιμάζω ομάδες για την επιτυχία. Πιστεύω ότι ετοιμάζω ομάδες με τέτοιο τρόπο ώστε όταν φεύγω, ο προπονητής που παίρνει τη θέση μου να βρίσκει έναν κορυφαίο σύλλογο. Και αυτό δεν έχει σίγουρα μικρή διάρκεια».
24sports cy

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

    Skip to toolbar