Νέα περιπέτεια με την υγεία της Angelina Jolie: Η σπάνια πάθηση με την οποία διαγνώστησε

Νέα περιπέτεια με την υγεία της Angelina Jolie: Η σπάνια πάθηση με την οποία διαγνώστησε

angelina-jolie-divorce-quotes-good-morning-america-2017-1504213296

Όταν ήρθε αντιμέτωπη με τον καρκίνο (και προχώρησε σε διπλή μαστεκτομή το 2013 και αφαίρεση των ωοθηκών της το 2015), πήρε τη μεγάλη και γενναία απόφαση να το μοιραστεί με τον κόσμο και να μιλήσει ανοιχτά για τα όσα περνούσε. Και αποφάσισε να ακολουθήσει την ίδια “τακτική” και στο νέο σοβαρό πρόβλημα υγείας με το οποίο διαγνώστηκε.

Η Αngelina Jolie, αν και στις δημόσιες εμφανίσεις της δείχνει να έχει αρχίσει να “αναρρώνει” από το διαζύγιό της με τον Brad Pitt – που είχε φανεί και στην εξωτερική της εμφάνιση ότι της είχε κοστίσει -, μέσα της δεν είναι καλά: όπως εξομολογήθηκε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της, πάσχει από παράλυση του Bell.

Τι σημαίνει αυτό; Η εν λόγω πάθηση κάνει μέρος του σώματός της να παραλύει κι εν προκειμένω στην Angie παραλύει η μια μεριά του προσώπου της. Μάλιστα, πρόκειται για μια σπάνια πάθηση που “χτυπάει” – με βάση τα ιατρικά δεδομένα – 40.000 Αμερικανούς κάθε χρόνο, αλλά το τι είναι αυτό που την “πυροδοτεί” παραμένει άγνωστο. Το πόσο βαριάς μορφής θα είναι, ποικιλλει από οργανισμό σε οργανισμό

Σύμφωνα με τα όσα παραδέχθηκε στο περιοδικό Vanity Fair η Jolie, κατάφερε να την αντιμετωπίσει κάνοντας βελονισμό, χωρίς ωστόσο να εξηγήσει πόσο καιρό υπέφερε από αυτή.

Παράλληλα, εξομολογήθηκε ότι αντιμετωπίζει και σοβαρό κίνδυνο θρομβώσεων, λόγω των έντονων φλεβών που έχει στα πόδια της, πρόβλημα που επιδεινώνεται με τα συνεχή αεροπορικά της ταξίδια.

Πηγή: star.gr