Νεαροί συγκεντρώθηκαν για κόντρες σε Λεωφ.Προδρόμου και Δάλι

Νεαροί συγκεντρώθηκαν για κόντρες σε Λεωφ.Προδρόμου και Δάλι
car
Στο πλαίσιο των προσπαθειών της Αστυνομίας για πρόληψη και μείωση των οδικών τροχαίων συγκρούσεων και για εμπέδωση της οδικής συνείδησης, μέλη της Τροχαίας διενήργησαν στοχευμένες εκστρατείες πρόληψης τροχαίων παραβάσεων στις οδούς Τεύκρου Ανθία στο Δάλι και λεωφόρο Προδρόμου στη Λευκωσία, στη λεωφόρο Ανεξαρτησίας παρά το νέο ΓΣΠ, στη λεωφόρο Λάρνακος και αλλού.
Συγκεκριμένα, μεταξύ των ωρών 11.45μ.μ. στις 22 Σεπτεμβρίου και 2.30 τα ξημερώματα της 23ης Σεπτεμβρίου, μέλη της Τροχαίας μετέβησαν στη λεωφόρο Προδρόμου στη Λευκωσία όπου συναθροίστηκαν 100 περίπου νεαρά πρόσωπα, με σκοπό τη διεξαγωγή παράνομων αγώνων ταχύτητας. Κατά τη διάρκεια των τροχονομικών έλεγχων που ακολούθησαν, προέκυψαν 35 καταγγελίες για διάφορες τροχαίες παραβάσεις, ενώ μετά το τέλος των ελέγχων τα νεαρά πρόσωπα αποχώρησαν.
Επίσης, το βράδυ της 24ης Σεπτεμβρίου, μέλη της Τροχαίας μετέβησαν στην οδό Τεύκρου Ανθία στο Δάλι, όπου είχαν συναθροιστεί νεαρά πρόσωπα  με σκοπό τη διεξαγωγή παράνομων αγώνων ταχύτητας.  Ελέχθησαν 20 συνολικά οχήματα όπου προέκυψαν 7 καταγγελίες  για διάφορες τροχαίες παραβάσεις, ενώ μετά το τέλος των ελέγχων τα νεαρά πρόσωπα αποχώρησαν.
Σημειώνεται ότι, κατά τη διάρκεια των ελέγχων από τις 22 Σεπτεμβρίου 2017 μέχρι και τις 25 Σεπτεμβρίου, 2017, τα μέλη της Τροχαίας προέβησαν συνολικά σε 496 καταγγελίες, εκ των οποίων οι εννέα αφορούσαν οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, οι 278 αφορούσαν παραβίαση του ορίου ταχύτητας και οι 209 αφορούσαν διάφορες άλλες τροχαίες παραβάσεις.
Πηγή: reporter.com.cy