Νεαρός τουρίστας χάθηκε στα λουτρά του Άδωνη

Νεαρός τουρίστας χάθηκε στα λουτρά του Άδωνη
nea
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό 22χρονου νεαρού τουρίστα που μετέβη στα Λουτρά του Άδωνη για περιήγηση  από χθες νωρίς το απόγευμα.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 22χρονος τουρίστας μετέβη με τον αδερφό του στα Λουτρά του  Άδωνη έδαφος του χωριού Κοίλη περιοχή του φράγματος Μαυροκόλυμπος, όταν αποφάσισε να μεταβεί για περπάτημα για να εξερευνήσει την περιοχή  και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του.
Ο αδερφός του μόλις είδε ότι καθυστερούσε να επιστρέψει κατήγγειλε στην Αστυνομία την εξαφάνιση του στις 18:00 το απόγευμα. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίστηκαν καθόλη την διάρκεια της νύχτας χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής ο 22χρονος να έχει εντοπιστεί. Οι έρευνες επανήρχισαν το πρωί για τον εντοπισμό του.
Τα δύο αδέρφια ήρθαν με την οικογένεια τους για  διακοπές στην Κύπρο και διαμένουν σε ξενοδοχειακό κατάλυμα στην Πέγεια. Ο τουρίστας έχει κινητό τηλέφωνο μαζί του που ωστόσο είναι απενεργοποιημένο.
Σημειώνεται ότι η περιοχή που έχει χαθεί ο νεαρός μεταξύ των κοινοτήτων και Στρουμπί δεν διαθέτει εύκολη πρόσβαση και χαρακτηρίζεται από άγρια βλάστηση.
Πηγή: reporter.com.cy