Νέες εξελίξεις στον χωρισμό του ζευγαριού που αγαπήσαμε στη “Μουρμούρα”!

Νέες εξελίξεις στον χωρισμό του ζευγαριού που αγαπήσαμε στη "Μουρμούρα"!

mour

Τους γνωρίσαμε και τους αγαπήσαμε μέσα από την σειρά του Alpha, “Μην αρχίζεις την μουρμούρα”. Λίγο αργότερα αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την Ελλάδα και μαζί να δοκιμάσουν την τύχη τους στην Αμερική.

 

Ενώ όλα έδειχναν ότι πήγαιναν πολύ καλά μεταξύ τους και χάραζαν μία κοινή πορεία, τελικά ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου αποφάσισαν να δώσουν τέλος στην σχέση τους!

Το ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr που τις μετέφερε άνθρωπος από το στενό περιβάλλον τους, περνούσε κρίση εδώ και αρκετούς μήνες.

Έντονοι καυγάδες, διαφωνίες στα επαγγελματικά και όχι μόνο, έκαναν τους δυο τους να αποφασίσουν να χωρίσουν! Μάλιστα, ο ίδιος άνθρωπος μετέφερε στο Youweekly.gr, πως ένας από τους δύο ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα και αυτό δημιουργούσε και πρακτικά πρόβλημα στην σχέση! Κυρίως όμως… τα επαγγελματικά και οι δύσκολες συνθήκες μπήκαν ανάμεσα τους.

Αν είναι οριστικό ή θα υπάρξει επανασύνδεση; Μόνο αυτοί ξέρουν! Το σίγουρο είναι ότι ο χωρισμός έγινε με ένταση αφού ο ένας έκανε τον άλλο unfollow από το Instagram.

Η Ιωάννα ωστόσο προέβη σε μία απρόσμενη κίνηση, καθώς ακολούθησε ξανά τον ηθοποιό μετά τα δημοσιεύματα που πήραν φωτιά για τον χωρισμό τους. Ο Πάνος Βλάχος δεν έκανε ωστόσο το… ίδιο!

Πηγή: YouWeekly.gr