Νεκρό ή ζωντανό το βρέφος πετάχτηκε στα σκουπίδια; Ρίχνει φως η νεκροτομή

Νεκρό ή ζωντανό το βρέφος πετάχτηκε στα σκουπίδια; Ρίχνει φως η νεκροτομή

imanta

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας σε σχέση με το νεκρό βρέφος που εντοπίστηκε σε ιμάντα διαλογής σκουπιδιών σε εργοστάσιο στο Γέρι, από υπάλληλο, γύρω στις 8 το χθες πρωί.

Γύρω στις 11 και 30 θα διενεργηθεί η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του, όπου θα διαφανεί κατά πόσο το βρέφος γεννήθηκε ζωντανή ή εάν πετάχτηκε στα σκουπίδια νεκρό, καθώς και την αιτία θανάτου.

Από αυτοψία που διενήργησαν οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Αγγελική Παπέττα χθες επί σκηνής, διαπιστώθηκε ότι το βρέφος έφερε τραύματα και κακώσεις στο σώμα του. Μιλώντας στον REPORTER η κ. Παπέττα επισήμανε επίσης ότι το βρέφος δεν ήταν πολτοποιημένο όπως αρχικά δήλωσε ο Δήμαρχος Γερίου

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για κοριτσάκι ενός ή δύο ημερών, το οποίο ήταν γυμνό, το οποίο ρίχθηκε σε κάδο ανακύκλωσης που περισυνέλεξε προχθές το βράδυ σκυβαλοφόρο.

Οι έρευνες της αστυνομίας επικεντρώνονται στην περιοχή Αρχηγείου στην Αγλαντζιά, όπου φαίνεται σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις να πετάχτηκε. Ωστόσο δεν αποκλείεται να περισυλλέχθηκε και από την περιοχή του Στροβόλου όπου το ίδιο σκυβαλοφόρο μάζεψε χθες βράδυ σκουπίδια.
Πηγή: reporter.com