Νυχτερινός εφιάλτης στη θάλασσα της Ορόκλινης για 31χρονη

Νυχτερινός εφιάλτης στη θάλασσα της Ορόκλινης για 31χρονη
oro
Εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία της 31χρονη από τη Λευκωσία η οποία είχε δηλωθεί χθες βράδυ από το σύντροφο της ως ελλείπων πρόσωπο.
Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 23.32 χθες βράδυ λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης από 32χρονο από τη Λάρνακα ότι η φίλη του 31 ετών από τη Λευκωσία με την οποία κολυμπούσαν μαζί στη θαλάσσια περιοχή πίσω από ξενοδοχείο στην Ορόκλινη, χάθηκε στη θάλασσα. Σύμφωνα με τον 32χρονο η κοπέλα φορούσε σωσίβιο γιλέκο.
Αμέσως ενημερώθηκαν οι αξιωματικοί υπηρεσίας της ΑΔΕ Λάρνακας και της Λιμενικής Αστυνομίας και το Κέντρο Συντονισμού Ερευνας και Διάσωσης.   Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ορόκλινης και άλλα μέλη της ΑΔΕ Λάρνακας μετέβησαν στην παραλία όπου με άλλες υπηρεσίες διενήργησαν έρευνες για εντοπισμό της 31χρονης.
Στις έρευνες συμμετείχαν επίσης η άκατος της Λιμενικής Αστυνομίας και το ελικόπτερο της Αστυνομίας.   Σήμερα γύρω στη 01.30 τα ξημερώματα η κοπέλα εντοπίστηκε από το ελικόπτερο της Αστυνομίας να βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τους κυματοθραύστες και ήταν καλά στην υγεία της.
Η 31χρονη παραλήφθηκε και μεταφέρθηκε αμέσως στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί την εξέτασαν χωρίς να εντοπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα με την υγεία της.
Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ορόκλινης επισκέφθηκαν την κοπέλα στο Νοσοκομείο η οποία ανέφερε πως ενώ κολυμπούσε κοντά στους κυματοθραύστες, ένα δυνατό ρεύμα την παρέσυρε και δεν μπορούσε να αντισταθεί. Είπε ακόμα ότι παρέμεινε στην επιφάνεια της θάλασσας λόγω του σωσίβιου που φορούσε μέχρι τη στιγμή που εντοπίστηκε από το ελικόπτερο της Αστυνομίας.
Πηγή: reporter.com.cy