Ο Δ.Συλλούρης ενημέρωσε τη Σύσκεψη Αρχηγών για το «Φάκελο της Κύπρου»

Ο Δ.Συλλούρης ενημέρωσε τη Σύσκεψη Αρχηγών για το «Φάκελο της Κύπρου»

Στη σύσκεψη αρχηγών ή εκπροσώπων των κομμάτων που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Πρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Συλλούρης, μεταξύ άλλων ενημέρωσε το Σώμα και για τους χειρισμούς που αποφασίστηκαν στην πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα σε σχέση με τον Φάκελο της Κύπρου.

imagew-81

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Βουλής Λουκά Φουρλά κατά τη συνεδρία της Αd Ηoc Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τον Κανονισμό της Βουλής την Πέμπτη συνεχίστηκε η μελέτη διαφόρων εισηγήσεων και προτάσεων που υπέβαλαν τα κόμματα για εκσυγχρονισμό του κανονισμού της Βουλής.

Ερωτηθείς για τη διαδικασία πλήρωσης της θέσης του Γενικού Διευθυντή/τριας της Βουλής, που κενούται μετά το διορισμό της Διευθύντριας της Βουλής Βασιλικής Αναστασιάδου στη ηγεσία του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών, ο κ. Φουρλάς διευκρίνισε ότι αρχικά θα ορισθεί αναπληρωτής από την υφιστάμενη πυραμίδα διοίκησης της Βουλής, μέχρι να προκηρύξει η ΕΔΥ τη θέση την οποία θα μπορούν να διεκδικήσουν ενδιαφερόμενοι και πέραν του προσωπικού της Βουλής.

Περαιτέρω ο κ. Φουρλάς ανέφερε ότι αύριο στις 9 το πρωί ο Πρόεδρος της Βουλής θα δεχθεί στο γραφείο του τον Κώστα Τάνο οδηγό του λεωφορείου που βρήκε και παρέδωσε μεγάλο χρηματικό ποσό στον ιδιοκτήτη του.

Πηγή: ΚΥΠΕ