Ο «φωτογράφος – μαϊμού» που συλλαμβάνεται αλλά συνεχίζει να «χτυπά» ανενόχλητος

Ο «φωτογράφος – μαϊμού» που συλλαμβάνεται αλλά συνεχίζει να «χτυπά» ανενόχλητος
fako
Κτύπησε ξανά ο «φωτογράφος – μαϊμού», ο οποίος έταζε χρήματα σε κοπέλες μέσω facebook για να ποζάρουν γυμνές. Πέρσι καταγγέλθηκε από κοπέλες στην Πάφο, φέτος «χτύπησε» στην επαρχία της Λάρνακας.
Η σύλληψη του 33χρονου Ελλαδίτη από την αστυνομία τον περσινό Νοέμβριο, δεν κατάφερε να σταματήσει το «πάθος» του για τις γυμνές φωτογραφίες, ούτε φοβήθηκε πως θα βρεθεί για ακόμη μια φορά στις δικαστικές αίθουσες.
Πέρσι στην Πάφο, φέτος στην Λάρνακα
Σύμφωνα με περσινές καταγγελίες που έγιναν στην αστυνομία, κοπέλες από την Πάφο είχαν δεχτεί μηνύματα από άγνωστο στο προσωπικό τους λογαριασμό στο Facebook, ο οποίος προσποιούμενος ότι ήταν φωτογράφος τους έταζε χιλιάδες ευρώ για να συνεργαστούν. Οι κοπέλες, που συνήθως ήταν μοντέλα, έστελνα γυμνές φωτογραφίες στον «φωτογράφο- μαϊμού» αλλά τα χρήματα δεν έμπαιναν ποτέ στον τραπεζικό τους λογαριασμό.
Η αστυνομία μετά τις καταγγελίες, κατάφερε να φτάσει στα ίχνη του Ελλαδίτη, ώστε να οδηγηθεί στις δικαστικές αίθουσες. Ο δικαστής τότε διέταξε όπως ο 33χρονος αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Κατέβαλε ως εγγύηση το χρηματικό ποσό των 10 χιλιάδων ευρώ σε μετρητά, είχε παραδώσει τα ταξιδιωτικά του έγγραφα και το όνομά του καταχωρήθηκε στο stop list.
Η απόφαση του δικαστηρίου φαίνεται πως δεν σταμάτησε όμως της ανάγκη και το πάθος του 33χρονου για τις γυμνές φωτογραφίες και συνέχισε το «έργο» του αυτή την φορά στην Λάρνακα. Η νέα απάτη του, αποκαλύφθηκε από 27χρονη από την Λάρνακα.
Ο τρόπος δράσης του δεν ήταν διαφορετικός από τον περσινό, αφού σύμφωνα με την καταγγελία της 27χρονης ο δήθεν φωτογράφος της έταξε χρήματα, μετά την αποστολή γυμνών της φωτογραφιών και το έμβασμα δεν μπήκε ποτέ στον λογαριασμό της. Από την κατάθεση της 27χρονης φαίνεται πως ακόμη δύο φίλες της έστειλαν γυμνές φωτογραφίες στον Ελλαδίτη.
Για άλλη μία φορά ενώπιον δικαστηρίου
Ο 32χρονος οδηγήθηκε χθες, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας και προφυλακίστηκε για πέντε μέρες.
Πηγή: reporter.com