Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης παρέλαβε την Ετήσια Έκθεση της ΕΕΥ

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης παρέλαβε την Ετήσια Έκθεση της ΕΕΥ
Την ευχή η Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας να συνεχίσει να εργάζεται αποφασιστικά για τη βελτίωση των όποιων αδυναμιών υπάρχουν στο σύστημα, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, σημειώνοντας πως διανύουμε μια από τις πιο καλά οργανωμένες και προετοιμασμένες χρονιές.
Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης μιλούσε κατά την παραλαβή της Ετήσιας Έκθεσης για το 2016 της Επιτροπής Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας στο Προεδρικό.
2
Παραδίδοντας την Έκθεση του 2016, ο Πρόεδρος της ΕΕΥ Παναγιώτης Αντωνίου είπε πως  μη Έκθεση περιλαμβάνει τα πεπραγμένα της ΕΕΥ μαζί με αρκετές σκέψεις και εισηγήσεις για τη βελτίωση του υφιστάμενου συστήματος για την καλύτερη εξυπηρέτηση του εκπαιδευτικού συστήματος με σκοπό το καλό του τόπου.
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε ότι ευελπιστεί, οι οποιεσδήποτε ατέλειες σημειώνονται στην έκθεση, να διορθωθούν “μέσα από μέτρα που η Επιτροπή θα πάρει”.   Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης συνεχάρη τα μέλη της ΕΕΥ και ευχήθηκε όπως με την ίδια προσήλωση και αποφασιστικότητα να συνεχίσουν να εργάζονται ομαδικά στη βελτίωση των όποιων αδυναμιών μπορεί να υπάρχουν.
reporter cy