Ο πρώην της συζύγου του θύματος ο δράστης του φονικού στον Άγιο Δομέτιο

Ο πρώην της συζύγου του θύματος ο δράστης του φονικού στον Άγιο Δομέτιο
Προς συγκεκριμένη κατεύθυνση βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας σε σχέση το φονικό που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στον Άγιο Δομέτιο, με θύμα 25χρονο από την Ινδία, ο οποίος δέχθηκε μαχαιριές από άλλο πρόσωπο το οποίο επίσης τραυμάτισε την 44χρονη σύζυγο του θύματος.
Capture
Όπως διαπιστώνεται, ο δράστης μετέβη στο διαμέρισμα με πρόθεση αφού είχε στην κατοχή του μαχαίρι και το ζεύγος δεν κατάφερε να αντιδράσει.
Το μένος του δράστη και η πρόθεση του, φαίνεται και από τις 9 μαχαιριές που φέρει το θύμα σε διάφορα μέρη του σώματός του, ενώ η 44χρονη σύζυγός του φέρει 7 τραύματα.
Αιτία της φονικής επίθεσης ήταν η 44χρονο σύζυγος, καθώς θύμα και δράστης διεκδικούσαν την ίδια γυναίκα και ως εκ τούτου οι ανακριτές αποδίδουν το φονικό σε έγκλημα πάθους.
Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η κατάθεση της 44χρονης, η οποία θα ανακριθεί όταν είναι σε θέση, ενώ την ίδια ώρα η αστυνομία διεξάγει έρευνες με σκοπό τον εντοπισμό του δράστη ο οποίος μέχρι στιγμής παραμένει άφαντος.
Ωστόσο σε ότι αφορά την ταυτότητα του φαίνεται να έχει εξακριβωθεί και δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ωρών και εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εναντίον του.
reporter cy