Οδικά έργα σήμερα σε Λευκωσία και Λεμεσό

Οδικά έργα σήμερα σε Λευκωσία και Λεμεσό

toxo

Σύμφωνα με τις πρωινές αναφορές, στις κυριότερες οδικές αρτηρίες, δεν αντιμετωπίζεται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα. Στις κεντρικές οδούς των πόλεων, αναμένεται να παρουσιαστεί η συνήθης, αυξημένη, πρωινή, τροχαία κίνηση.

Την ίδια στιγμή, σε ορισμένες περιοχές σε Λευκωσία και Λεμεσό, εκτελούνται οδικά έργα, τα οποία πιθανόν να επηρεάσουν την τροχαία κίνηση. Στη Λεμεσό, διεξάγονται εργασίες μεταξύ των κυκλικών κόμβων Ομονοίας και Κάθετου Δρόμου (Ladies Mile) και ανατολικά του κυκλικού κόμβου Ομονοίας (Ακταία Οδός), για την κατασκευή του παράλληλου δρόμου, που συνδέει το Νέο Λιμάνι Λεμεσού με τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου.

Επίσης, από τις εργασίες κατασκευής του Παρακαμπτήριου Δρόμου Γερμασόγειας, επηρεάζονται οι δρόμοι από τη συμβολή της Αγίας Παρασκευής με την οδό Μύλου μέχρι την οδό Τηλλυρίας και από την οδό Ψαρών μέχρι την οδό Ισαβέλλας. Για τη διευκόλυνση της διέλευσης των οχημάτων, στην περιοχή δημιουργήθηκαν προσωρινές ασφαλτοστρωμένες λωρίδες κυκλοφορίας.

Στη Λευκωσία λόγω εργασιών στο τμήμα της λεωφόρου Αγλαντζιάς, από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την οδό Ακαδημίας, μέχρι και τη συμβολή με την οδό Αθηνάς, προτρέπονται οι οδηγοί όπως χρησιμοποιούν εναλλακτικές διαδρομές για δική τους διευκόλυνση όπως πιο κάτω:

Α. Οι οδηγοί που διακινούνται στη λεωφόρο Λεμεσού με κατεύθυνση από Λευκωσία προς Πλατύ, να χρησιμοποιούν εναλλακτικά τη λεωφόρο Κυρηνείας ή τη λεωφόρο Ρ.Ι.Κ.

Β. Οι οδηγοί που διακινούνται στη λεωφόρο Λεμεσού με κατεύθυνση από φώτα Καλησπέρα προς Πλατύ να χρησιμοποιούν τη λεωφόρο Ρ.Ι.Κ.

Γ. Οι οδηγοί με κατεύθυνση από το Πλατύ προς Λευκωσία να χρησιμοποιούν εναλλακτικά τη λεωφόρο Ρ.Ι.Κ.

Πηγή: reporter.com