Οι Άραβες απλώνουν χρυσάφι στα πόδια του Δώνη!

Οι Άραβες απλώνουν χρυσάφι στα πόδια του Δώνη!

Δελεαστική πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας περιμένει ο πρώην τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Δώνης, σύμφωνα με ελλαδικό δημοσίευμα.

b_dwnis

Το sportdog.gr αναφέρει: 

Πολλά έχουν γραφτεί για το μέλλον του Γιώργου Δώνη από την ημέρα που ανακοινώθηκε το “διαζύγιό” του με τον ΑΠΟΕΛ, όμως ακόμα δεν μπορεί κανείς να πει με σιγουριά το πού θα συνεχίσει την καριέρα του ο Έλληνας προπονητής.

Πιο πρόσφατα δημοσιεύματα τον έστειλαν στις ΗΠΑ και το MLS, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει βάση και δεν πρόκειται να κάνει το ταξίδι για την άλλη άκρη του Ατλαντικού ο 48χρονος κόουτς.

Αυτό που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι ότι ο Δώνης περιμένει κάτι από Αραβία μεριά, αλλά θα πάει εκεί μόνο αν του δώσουν μεγάλο συμβόλαιο. Ήτοι πάνω από 1,5 εκατομμύριο ευρώ, ποσό που δεν θα μπορεί να αρνηθεί.

Ο Έλληνας κόουτς βέβαια, όπως σας έχουμε γράψει ξανά στο Sportdog.gr, παραμένει στο προσκήνιο και για τον Παναθηναϊκό, εντούτοις μοιάζει να είναι η πιο δύσκολη περίπτωση, αν συνυπολογίσει κανείς και την κατάσταση που επικρατεί αυτό τον καιρό στο Τριφύλλι.

Ο Δώνης δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να γυρίσει στην Ελλάδα και να κάτσει στον πράσινο πάγκο, ομάδα στην οποία άλλωστε έχει αγωνιστεί και ως ποδοσφαιριστής, ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ, για να γίνει αυτό, θα πρέπει να αλλάξει σελίδα ο Παναθηναϊκός και ταυτόχρονα να πέσει πολύ χρήμα. Ο Έλληνας κόουτς θα δούλευε στο Τριφύλλι μόνο εάν έπαιρνε σχετικές εγγυήσεις και ένα πολύ μεγάλο μπάτζετ!

Το σίγουρο πάντως είναι ότι η τύχη του Γιώργου Δώνη θα απασχολήσει πολύ το επόμενο διάστημα, καθώς η περίπτωσή του είναι δελεαστική και ιδιαίτερα αξιόλογη για πολλούς συλλόγους.

 

24sports cy