Οι δύο ομάδες της πρώτης εξάδας που θέλουν τον Μυτίδη

Οι δύο ομάδες της πρώτης εξάδας που θέλουν τον Μυτίδη
Ο αποκλεισμός του Νέστωρα Μυτίδη από τις αποστολές των τελευταίων αγώνων της ΑΕΚ, εντείνουν τις πληροφορίες ότι ο Κύπριος επιθετικός δεν υπολογίζεται από τον προπονητή της ομάδας, Ιμανόλ Ιδιάκεθ.
 cache_846x3000_Analog_medium_276274_50626_1122017
Εξάλλου, ο 26χρονος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί ελάχιστα στη φετινή περίοδο μετρώντας μόλις έξι παρουσίες. Μάλιστα, στα πλείστα χρησιμοποιήθηκε κάποια λεπτά ως αλλαγή. Όπως συνέβη και σε όσα ευρωπαϊκά παιχνίδια έπαιξε.
Οι φήμες λένε ότι ο Μυτίδης θα αποχωρήσει πρόωρα και στη δεύτερη θητεία του από την ΑΕΚ, καθώς αποδείχθηκε επεισοδιακή η φυγή του το καλοκαίρι του 2016 για την Ρόντα. Η επιστροφή του δεν ήταν επιτυχημένη.
Για την υπόθεση Νέστωρα Μυτίδη ενδιαφέρονται και άλλες ομάδες πέραν της ΑΕΚ. Όπως αποκαλύφθηκε στο ραδιόφωνο του ΡΙΚ, η Ομόνοια και η Ανόρθωση θέλουν να εντάξουν τον ποδοσφαιριστή στο ρόστερ τους.
Από πλευράς της ομάδας της Αμμοχώστου, σύμφωνα με πληροφορίες, πράγματι ενδιαφέρονται για τον παίκτη, όμως παρακολουθούν διακριτικά και εφόσον ο παίκτης μείνει ελεύθερος από τους κιτρινοπράσινους τότε θα κάνουν την κίνησή τους. Τα ίδια δεδομένα φαίνεται ότι ισχύουν για την Ομόνοια.
reporter cy