Οι λεπτομέρειες για τις νέες σειρές του ANT1! Ποιοι είναι οι νέοι πρωταγωνιστές;

By Andreas Andreou — August 19, 2017

Εκτός από την Παρθένα ζωή την ελληνική έκδοση της Χουάνας της Παρθένας για την οποία σας έχουμε ξαναγράψει λεπτομέρειες, ο ΑΝΤ1 θα εμπλουτίσει το πρόγραμμα του με ακόμα δυο σειρές!

cache_846x3000_Analog_medium_236432_198707_1882017

∆υναµικά και στη μυθοπλασία «χτυπάει» ο ΑΝΤ1 τη νέα σεζόν, στήνοντας από το µηδέν νέες σειρές µε δυνατά ονόµατα.

Το παζλ του καστ συµπληρώνεται σταδιακά µε την προσθήκη νέων προσώπων στις παραγωγές που θα στηρίξουν το νέο ψυχαγωγικό πρόγραµµα του καναλιού. Μεγάλο στοίχηµα αποτελεί η σειρά «Κάτι χωρισµένα παλικάρια», βασισµένη στο «Separados», για πέντε άνδρες που χωρίζουν τις συντρόφους τους και αποφασίζουν να συγκατοικήσουν.

Σύµφωνα µε πληροφορίες, «συγκάτοικοι» στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 συµφώνησαν να γίνουν ο Κώστας Κόκλας και ο Μάριος Αθανασίου. Στην παρέα προστίθεται και ο Σπύρος Πούλης, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι συζητήσεις µε άλλους ηθοποιούς για να κλείσει η πεντάδα.

Στη σειρά «Κάτι χωρισµένα παλικάρια» η έµφαση δίνεται µεν στους άνδρες, αλλά κοµβικό ρόλο θα παίξουν και οι γυναίκες τις οποίες χωρίζουν. Ανάµεσα σε αυτές, έκλεισε και θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά η Βασιλική Ανδρίτσου, που επιστρέφει σε κοινό πλατό µε τον Κώστα Κόκλα πρώτη φορά µετά τους «Βασιλιάδες» του Mega, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται συζητήσεις µε τη Μαρία Σολωμού, αλλά και µε τη Λίνα Σακκά.

Παράλληλα, µε πυρετώδεις ρυθµούς στελεχώνεται και η σειρά «4×4» του ∆ηµήτρη Αρβανίτη, καθώς κλείνουν οι εκκρεµότητες για τον ανδρικό καστ. Εδώ, σε αντίθεση µε το «Κάτι χωρισµένα παλικάρια», το κέντρο βάρους µετατοπίζεται σε τέσσερις γυναίκες που αποφασίζουν να εκδικηθούν τους συζύγους τους διεκδικώντας η µία τον άνδρα της άλλης, χωρίς εκείνοι να γνωρίζουν το «κόλπο».

Σύµφωνα µε πληροφορίες της real, τους ρόλους των… ανυποψίαστων ανδρών συµφώνησαν να αναλάβουν ο Πέτρος Λαγούτης, ο Ορέστης Τζιόβας και ο Κωνσταντίνος Λάγκος, ενώ αναζητείται ένας ακόµα.

Αντίστοιχα, την κυρίαρχη τετράδα των γυναικών θα απαρτίζουν οι Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Θωμαΐς Ανδρούτσου , Νίκη Γκράνα και Κατερίνα Μισιχρόνη.

Οι σειρές «Κάτι χωρισµένα παλικάρια» και «4×4» θα πάρουν θέση στο slot των 23:00, µε δύο επεισόδια την εβδοµάδα η καθεµία.

 

reporter cy

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

    Skip to toolbar