Οι νέες τάσεις στο γυναικείο κόσμημα για την άνοιξη-καλοκαίρι 2018!

Οι νέες τάσεις στο γυναικείο κόσμημα για την άνοιξη-καλοκαίρι 2018!

Το γυναικείο κόσμημα συμπληρώνει το ντύσιμο μιας γυναίκας, αναδεικνύοντας της αισθητική της. Τα κοσμήματα για φέτος, είναι μεγαλοπρεπή, εντυπωσιακά και θα κλέψουν όλα τα βλέμματα με τη μεγαλοπρέπεια τους.  Δοκίμασε να συνδυάσεις διαφορετικά στυλ και σχέδια και τράβηξε όλα τα βλέμματα επάνω σου.

Όλα τα κοσμήματα τη φετινή σεζόν για την άνοιξη-καλοκαίρι, έχουν εκκεντρικό χαρακτήρα και βασίζονται σε μοναδικά σχέδια, ογκώδη σχήματα και λάμψη του παρελθόντος. Πάμε να γνωρίσουμε καλύτερα τις τάσεις στα γυναικεία κοσμήματα.

Ποιες είναι οι τάσεις στο γυναικείο κόσμημα για την άνοιξη-καλοκαίρι 2018!

 

Σκουλαρίκια

skoularikia drosostalides skoularikia megala me sxedia

skoularikia barok krikoi skoularikia

skoularikia pou pianoun olo to auti diaforetikoi sunduasmoi skoularikiwn

skoularikia me tropika xrwata

Οι νέες τάσεις για τα σκουλαρίκια, αποτελούνται από διαφάνεια σε σχήμα δροσοσταλίδες, από μεγάλα γεωμετρικά σχήματα και από τα εκκεντρικά και πολύ μοντέρνα σκουλαρίκια που αγκαλιάζουν όλο το αυτί. Ακόμα κάποιοι οίκοι μόδας, επέλεξαν τους μεγάλους εντυπωσιακούς κρίκους καθώς και το ύφος μπαρόκ που θυμίζει βικτωριανή εποχή. Αν σου αρέσει το χρώμα και επιθυμείς να πρωτοστατείς όσον αφορά τη μόδα, επίλεξε να συνδυάσεις διαφορετικά σχήματα αλλά ίδιο υλικό στα σκουλαρίκια, ή φόρεσε τροπικά έντονα χρώματα που είναι αγαπημένες επιλογές του καλοκαιριού.

Πηγή: ediva.gr