Ολυμπιακός-Πάφος 0-0: Χαρούμενοι και οι δύο

Ολυμπιακός-Πάφος 0-0: Χαρούμενοι και οι δύο

Σε ένα αγώνα όπου είδαμε λίγες φάσεις και «φτωχό» θέαμα ο Ολυμπιακός εξήλθε ισόπαλος 0-0 με την Πάφο. Οι δύο ομάδες δεν βρήκαν χώρους για να απειλήσουν και τελικά πήραν από ένα βαθμό. Η ισοπαλία στην τελική αφήνει ικανοποιημένες και τις δύο ομάδες αφού ο μεν Ολυμπιακός βρίσκεται στην 7η θέση και η δε Πάφος στην 8η με 6 και 5 βαθμούς αντίστοιχα.

b_vik_1384

Ανιαρό ημίχρονο

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες και πάλι δεν μας πρόσφεραν θέαμα αφού αμφότερες αδυνατούσαν να βρουν χώρους και να απειλήσουν

Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα στο Μακάρειο ήταν ανιαρό και με λίγε φάσεις ενώ από αυτό απουσίαζε και ο καλός ρυθμός. Στο 9’ ο Ντεούλ μπήκε ωραία στην περιοχή έκανε το γύρισμα και η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Χίντι. Στο 10’ η άμυνα της Πάφου έχασε την μπάλα και ο Παχίπης βρέθηκε σε θέση βολής έξω από την περιοχή ωστόσο το σουτ που επιχείρησε δεν ήταν καλό. Στο 24’ είχαμε μια σέντρα του Μπρούλς που ήταν επικίνδυνη αλλά δεν βρήκε ποτέ παραλήπτη. Στο 33’ ο Ντεούλ έκανε ωραία ατομική προσπάθεια και έπιασε δυνατό σουτ αλλά ο Χριστοφίδης έπεσε και απέκρουσε με υπερένταση. Αυτή ήταν και η τελευταία προϋπόθεση ευκαιρίας στο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να μην προσφέρουν στον κόσμο που βρέθηκε στο Μακάρειο καλό θέαμα.

Μια από τα ίδια

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες και πάλι δεν μας πρόσφεραν θέαμα αφού αμφότερες αδυνατούσαν να βρουν χώρους και να απειλήσουν. Στο 56’ μια σέντρα σουτ του Μπρουλς μέσα από την περιοχή κατέληξε στα χέρια του Χίντι. Στο 63’ ο Σαμάρας έβγαλε μια επικίνδυνη σέντρα και ο Παχίπης μόλις που δεν πρόλαβε την μπάλα για να την στείλει στα δίχτυα. Ο Έλσνερ φρέσκαρε την επιθετική του γραμμή θέλοντας να πετύχει γκολ ωστόσο η άμυνα του Ολυμπιακού ήταν καλά κλειστή πίσω. Στο 73’ ο Σαμάρας μπήκε ωραία στην περιοχή και πέρασε ένα αμυντικό και έπεσε στην περιοχή ζητώντας πέναλτι ωστόσο ο Νεοκλέους δεν έδωσε κάτι. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα η Πάφος πήρε μέτρα στο γήπεδο και ήθελε να πετύχει γκολ ωστόσο έβρισκε κλειστούς τους διαδρόμους. Η τελευταία καλή φάση του παιχνιδιού ήταν για την Πάφο όταν ένα απευθείας φάουλ του Ρόγκουλιτς έφυγε λίγο έξω. Έτσι το τελικό σφύριγμα της λήξης έδωσε στις δύο ομάδες από ένα βαθμό και τις άφησε ικανοποιημένες.


Κίτρινες: 
37′ Παχίπης / 91′ Γκαμπόβς
Κόκκινες:

Οι εντεκάδες:

Ολυμπιακός: Χίντι, Αντωνίου, Χριστοφίδης, Πουγιούκκας, Σαμάρας, Πολυκάρπου, Μιγκελίτο, Παχίπης (89′ Παντελή), Πεχλιβάνης (64′ Σωτηρίου), Κάστρο, Τόρες (81′ Καπαρτής)

Πάφος: Κόπριβετς, Κομπανί, Ντομίνγκεζ, Χόριτς, Μπρούλς (80′ Ρογκούλιτς), Ντεούλ (68′ Κοβαλένκο), Γκαμπόβς, Καμαρά (62′ Σικόρσκι), Φυλακτού, Μοστεφά, Γκουλόν