Ομόνοια: Καταρχήν συμφωνία με τον Παπασταύρου

Ομόνοια: Καταρχήν συμφωνία με τον Παπασταύρου

Οι εξελίξεις “τρέχουν” στην Ομόνοια σχετικά με τις διοικητικές διεργασίες που γίνονται ενόψει της Εκλογικής Συνέλευσης στις 28 Απριλίου.

b_b_savros_cover

Σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα των επιχειρηματιών φίλων της Ομόνοιας θεωρούν πως οι επαφές με τον επενδυτή Σταύρο Παπασταύρου βρίσκονται σε πάρα πολύ καλό δρόμο και αυτοί οι επιχειρηματίες θεωρούν πως έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον επενδυτή εξ Αμερικής, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Ο Παπασταύρου αναμένεται στην Κύπρο το συντομότερο από τις ΗΠΑ για τις τελικές επαφές και τις υπογραφές των συμβολαίων, εάν όλα πάνε καλά. Το διοικητικό συμβούλιο που θα δημιουργηθεί θα είναι με άτομα της Ομόνοιας, άτομα του ομογενή επενδυτή, ενώ θα υπάρχουν και άτομα κοινής αποδοχής. Αυτό το συμβούλιο θα αποτελείται από 10 άτομα περίπου.

Στόχος των επιχειρηματιών-μελών του σωματείου και του κ. Παπασταύρου, είναι μέσα από αυτή τη συμφωνία να διασφαλιστεί το σωματείο. Κάνοντας το πιο πρακτικό, σημειώνουμε ότι αυτή η συμφωνία θα επιτρέπει στην ομάδα να είναι ανταγωνιστική ξοδεύοντας ποσό μεγαλύτερο από το φετινό μπάτζετ.

Παράλληλα, το ενδιαφέρον και οι επαφές του Νίκου Κατσουρίδη για δημιουργία συνδυασμού που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας συνεχίζονται. Έχει  προσεγγίσει εκτός από επιχειρηματίες και άτομα που θήτευσαν προηγουμένως στο «πράσινο» διοικητικό σώμα, ενώ είναι πιθανό να περιλάβει και άτομα του νυν ΔΣ. Ο Κατσουρίδης θεωρεί πως πρέπει να λειτουργήσουν δύο άξονες στο οικοδόμημα του συλλόγου για να μπορεί να αναλάβει. Η ενότητα και το οικονομικό.

 

24sports cy