Ομόνοια: Κλήθηκε από την Αστυνομία για κατάθεση ο Πέτεφ

Ομόνοια: Κλήθηκε από την Αστυνομία για κατάθεση ο Πέτεφ

Γραπτή κατάθεση θα κληθεί να δώσει αύριο στην Αστυνομία ο Ιβάιλο Πέτεφ για τις χθεσινές δηλώσεις που έκανε σε ΜΜΕ της πατρίδας του, μέσα από τις οποίες ισχυρίζεται ότι οι τρεις Πορτογάλοι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, Μαργκάσα, Ράφα Λόπες και Άλεξ Σοάρες, είναι ύποπτοι για χειραγώγηση αγώνων.

b_74

Ο Πέτεφ καλείται να αποδείξει όλα όσα ισχυρίστηκε εναντίον των τριών Πορτογάλων

Οι τρεις ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας πέρασαν νωρίτερα από το αρχηγείο της Αστυνομίας, συνοδευόμενοι από τον δικηγόρο του ΠΑΣΠ και ζήτησαν από την Αστυνομία την πλήρη διαλεύκανση των ισχυρισμών του Βούλγαρου προπονητή. Μαργκάσα, Λόπες και Σοάρες είναι έτοιμοι να δώσουν την συγκατάθεση τους για το άνοιγμα των τραπεζικών τους λογαριασμών εφόσον τους ζητηθεί.

Ο κ. Πέτεφ καλείται να αποδείξει τους ισχυρισμούς του στις Αρχές, προσκομίζοντας υπαρκτά στοιχεία. Σε διαφορετική περίπτωση ο Βούλγαρος προπονητής θα βρεθεί αντιμέτωπος με την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμισης όπως και με άλλες πολλές κατηγορίες.

Ο δικηγόρος των τριών ποδοσφαιριστών μαζεύει όλα τα στοιχεία από την συνέντευξη του τεχνικού της ομάδας στην Βουλγαρία και θα προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία για τις δηλώσεις του, τόσο στην ΟΥΕΦΑ, όσο και στην ΦΙΦΑ.

Παράλληλα, οι τρεις Πορτογάλοι ποδοσφαιριστές ετοιμάζουν και αγωγή κατά του Βούλγαρου τεχνικού, για όλα αυτά που έχει αναφέρει προς το πρόσωπό τους, λύνοντας τις όποιες διαφορές τους στα πολιτικά δικαστήρια.

 

24sports cy