Ομόνοια: Λώρης στο προσκήνιο για Παπασταύρου

Ομόνοια: Λώρης στο προσκήνιο για Παπασταύρου

Οι διοικητικές εξελίξεις τρέχουν στην Ομόνοια, έχει επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στην πλευρά Σταύρου Παπασταύρου και των μελών της Ομόνοιας που διαπραγματεύονταν μαζί του (Πιερής, Χαραλάμπους, Γεωργιάδης).

b_40x4491

Ο γιατρός Λώρης Κυριάκου υπήρξε μέλος σε προηγούμενα συμβούλια της Ομόνοιας, και μάλιστα χαίρει εκτίμησης από τον κόσμο της Ομόνοιας

Μάλιστα φαίνεται πως πλέον ο ομογενής επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην Αμερική έχει καταλήξει και στον εκλεκτό για τον συνδυασμό που θα κατέλθει στις εκλογές. Το όνομα αυτόυ Λώρης Κυριάκου.

Ο γιατρός Λώρης Κυριάκου, υπήρξε μέλος σε προηγούμενα συμβούλια της Ομόνοιας με πολυετή προσφορά στην ομάδα. Έπειτα από επαφές των δύο πλευρών όπως γράφουμε και πιο πάνω φαίνεται πως ο Λώρης Κυριακου θα είναι και ο εκλεκτός για τον συνδυασμό.

Βέβαια οι πληροφορίες αυτές, οι οποίες είναι επιβεβαιωμένες, αναφέρουν πως τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται ως δεδομένο μέχρι και την επισημοποίηση του.

Πλέον τα επόμενα βήματα είναι να λάβει χώρα η Γενική Συνέλευση στις 28/4 και αφού προκύψει νέο Δ.Σ. θα τεθεί ενώπιον του για έγκριση.

 

24sports cy