Ομόνοια: Ο Παναγή επιστρέφει και θα… παλέψει

Ομόνοια: Ο Παναγή επιστρέφει και θα… παλέψει

Πολλοί -αν όχι όλοι- ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας βρέθηκαν στην… μαύρη λίστα των φίλων της ομάδας λόγω της αγωνιστικής τους εμφάνισης. Οι πράσινοι κατέγραψαν μια από τις χειρότερες σεζόν στην Ιστορία τους, ενώ τα αρνητικά ρεκόρ δεν σταμάτησαν… ποτέ.

b_7kw5c6ev91jqsox4zijs

Το προηγούμενο Δ.Σ. υπέπεσε σε λάθη στην λήξασα σεζόν, κάτι που παραδέχθηκε και ο πρώην πρόεδρος του «τριφυλλιού», Αντώνης Τζιωνής. Ωστόσο από τους πλείστους παίχτες οι προσδοκίες ήταν μεγάλες, καθώς τα βιογραφικά τους ήταν αρκετά πλούσια. Κανείς όμως δεν περίμενε πως η Ομόνοια θα παρουσίαζε αυτή την αγωνιστική εικόνα, η οποία είχε ως αποτέλεσμα -σε συνδυασμό με πολλούς άλλους παράγοντες- την μη έξοδο στην Ευρώπη και ως κατ’ επέκταση την απομάκρυνση της από τις πρώτες θέσεις.

Αν παραμείνει ο -επίσης άτυχος- Τζον Αλβμπόγκε, και ο υποσχόμενα εξελίξιμος Αντρέας Χριστοδούλου, τότε θα αναπτυχθεί ένας υγιής ανταγωνισμός

Ο μοναδικός που δεν… πρόλαβε να δεχθεί «πυρά» ήταν ο άτυχος Κωνσταντίνος Παναγή. Ο τερματοφύλακας των πρασίνων τραυματίστηκε στον ώμο (σε παιχνίδι κόντρα στον Ερμή) και στις 17/10 διαγνώσθηκε με μερική ρήξη τένοντα. Ο εν λόγω τραυματισμός τον άφησε εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετό καιρό, αλλά η ατυχία του είχε και συνέχεια καθώς έπαθε υποτροπή, με αποτέλεσμα να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Ο διεθνής κίπερ έχασε -ουσιαστικά- την σεζόν και πλέον μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του. Ανεξαρτήτως με το ποιοι τερματοφύλακες θα προστεθούν -ο Μιχαΐλοφ είναι πολύ πιθανόν να αποτελέσει παρελθόν- ο Παναγή θα παλέψει για να καθιερωθεί και πάλι κάτω από τα δοκάρια της Ομόνοιας. Αν παραμείνει ο -επίσης άτυχος- Τζον Αλβμπόγκε, και ο υποσχόμενα εξελίξιμος Αντρέας Χριστοδούλου, τότε θα αναπτυχθεί ένας υγιής ανταγωνισμός μεταξύ των τριών, ο οποίος θα τους δίνει κίνητρο για περισσότερη δουλειά.

 

24sports cy