Ομόνοια: Πρώτη …προεκλογική

Ομόνοια: Πρώτη …προεκλογική

Την ώρα που το «πράσινο» ΔΣ συνέρχεται σε συνεδρία για να συζητήσει θέμα Ιβάιλο Πέτεφ, (αυτό έλειπε στην Ομόνοια τώρα), η …προεκλογική διαδικασία συνεχίζεται. Εννοείται ότι η έγνοια του μέσου Ομονοιάτη, είναι το μέλλον του σωματείου και όχι το αν θα συνεχίσει ή όχι, ο Βούλγαρος προπονητής.

b_za

Έγινε γνωστό ότι η ομάδα των εκ Λευκωσίας επιχειρηματιών, (που δεν είναι ακριβώς έτσι όσον αφορά την καταγωγή τους ,αλλά χρησιμοποιείται ο όρος για να τους ξεχωρίζουμε από αυτούς της Λεμεσού που επίσης ενδιαφέρονται να διοικήσουν το σωματείο), έχει προχωρήσει τα πράγματα χωρίς όμως να φτάσει (ακόμη) σε συγκεκριμένο πλάνο δράσης και διοίκησης.

Είναι επίσης «ανοικτοί» στο αν θα προχωρήσουν, (στην περίπτωση που τελικά το κάνουν), με τη μορφή εταιρείας ή  σωματείου. Αν τελικά διαμορφωθεί σχήμα που θα διεκδικήσει την ηγεσία του σωματείου, αυτό θα αποτελείται από ανθρώπους που, είτε θα βάλουν λεφτά, είτε θα έχουν τη δυνατότητα, μέσω διασυνδέσεων, να τα βρουν (τα λεφτά). Το σωματείο χρειάζεται άμεση ένεση ρευστού.

Περιλαμβάνονται επιχειρηματίες, στελέχη επιχειρήσεων, αλλά και άτομα που θήτευσαν σε προηγούμενα ΔΣ

Η ομάδα των επιχειρηματιών έχει συγκαλέσει συνάντηση για την ερχόμενη Παρασκευή. Στη συνάντηση έχουν κληθεί 60 περίπου άτομα. Περιλαμβάνονται επιχειρηματίες, στελέχη επιχειρήσεων, αλλά και άτομα που θήτευσαν σε προηγούμενα ΔΣ. Ηδη έχουν ειδοποιηθεί και αναμένουν την ακριβή ώρα και το χώρο που θα γίνει η σύναξη. Αντικείμενο της είναι η ενημέρωση των παρόντων και η ανταλλαγή απόψεων για το μέλλον του σωματείου, με ένα πλατύτερο κύκλο Ομονοιατών. Δεν αποκλείεται κάποιοι από αυτούς που θα παρεβρεθούν να θελήσουν να προχωρήσουν και σε διοικητική εμπλοκή.

Συνεδρία για Πέτεφ
Στην απογευματινή συνεδρία του Δ.Σ της Ομόνοιας θα τεθεί επί τάπητος θέμα για απομάκρυνση του Ιβάιλο Πέτεφ από τον πάγκο της ομάδας. Μια τάση που ευνοούν αρκετά μέλη του Δ.Σ, που θεωρούν ότι οι δηλώσεις του μετά το ματς δεν αφήνουν άλλη επιλογή στο σώμα ενώ του χρεώνουν την αγωνιστική κατηφόρα που έχει πάρει η ομάδα, αρχής γενομένης από τον αποκλεισμό από το Κύπελλο, αλλά και την απώλεια του ελέγχου των αποδυτηρίων

Η άλλη τάση θεωρεί πως ένα σώμα το οποίο έχει προκηρύξει πρόωρες εκλογές και που δεν θα διεκδικήσει ξανά, δεν έχει δικαίωμα να δεσμεύσει με απόφαση το επόμενο συμβούλιο.

 

24sports cy