Ομόνοια: Στις προπονήσεις ξανά Σοάρες και Λόπες

Ομόνοια: Στις προπονήσεις ξανά Σοάρες και Λόπες

Είναι πλέον οριστικό, ο Άλεξ Σοάρες και Ράφα Λόπες επιστρέφουν στις προπονήσεις της Ομόνοιας, μετά και τα πρόσφατα  γεγονότα που έγιναν.Να σημειώσουμε ότι οι δύο ποδοσφαιριστές το τελευταίο διάστημα προπονούνταν ατομικά.

b_rafa

Η Ομόνοια με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο ενημερώνει για την εξέλιξη αυτή:

«Οι ποδοσφαιριστές Άλεξ Σοάρες και Ράφα Λόπες έχουν ενημερωθεί από το Σύλλογο για να επιστρέψουν στις προπονήσεις της ομάδας από τη Δευτέρα, 12 Μαρτίου.

Με την επιστροφή τους στις προπονήσεις, θα τεθούν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας».

Θυμίζουμε ότι οι δύο Πορτογάλοι, μαζί με τον Ρενάτο Μαργκάσα είχαν τεθεί εκτός ομάδας, μετά τον αποκλεισμό από την Δόξα στο κύπελλο και μετά από εισήγηση του προπονητή, Ιβάιλο Πέτεφ.

Πλέον, τα δεδομένα άλλαξαν και μετά τις επαφές που έγιναν οι παίκτες θα επιστέψουν στις προπονήσεις την Δευτέρα. Σημαντικό ρόλο σε αυτή την εξέλιξη έπαιξε και το οικονομικό, καθώς οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν.  Η  οικονομική πτυχή έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτή την εξέλιξη, για τον λόγο ότι  ήταν αρκετά μεγάλο το κόστος της ενδεχόμενης διακοπής των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών. Και η εβρισκόμενη σε δεινή οικονομικη κατάσταση Ομόνοια δεν μπορούσε να το σηκώσει υπό τις περιστάσεις.
Να σημειώσουμε επίσης ότι οι δύο ποδοσφαιριστές το τελευταίο διάστημα προπονούνταν ατομικά. Όπως και ο Ρενάτο Μάργκασα που παραμένει εκτός ομάδας.

 

24sports cy