Ομόνοια: Στο Αρχηγείο Αστυνομίας για κατάθεση οι τρεις Πορτογάλοι

Ομόνοια: Στο Αρχηγείο Αστυνομίας για κατάθεση οι τρεις Πορτογάλοι

Το είπαν και το έκαναν οι τρεις Πορτογάλοι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας. Ο λόγος για τους Ράφαελ Λόπες, Άλεξ Σοάρες και Ρενάτο Μαργκάσα, οι οποίοι αυτή την στιγμή βρίσκονται στο Αρχηγείο της Αστυνομίας και δίνουν κατάθεση για όλα όσα είπε χθες ο Ιβάιλο Πέτεφ. Επίσης μετά θα παραθέσουν δηλώσεις.

b_66

Υπενθυμίζουμε ότι οι τρεις παίχτες των πρασίνων είναι ενοχλημένοι μετά από όλα όσα δήλωσε ο Βούλγαρος προπονητής, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά πως «αγωνίζονταν ύποπτα» γι’ αυτό και τους έθεσε εκτός πλάνων.

Όπως σημειώσαμε και σε χθεσινό μας ρεπορτάζ, ο δικηγόρος των τριών ποδοσφαιριστών μαζεύει όλα τα στοιχεία από την συνέντευξη του Πέτεφ και θα προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία για τις δηλώσεις του, τόσο στην ΟΥΕΦΑ, όσο και στην ΦΙΦΑ.

Επίσης, αντέδρασε και το διοικητικό συμβούλιο της Ομόνοιας το οποίο εξέδωσε ανακοίνωση λίγο μετά την δημοσιοποίηση της συνέντευξης του Βούλγαρου κόουτς, στην οποία αναφέρουν πως ότι «οι δηλώσεις του Πέτεφ δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, ούτε και υιοθετούνται από την επίσημη Ομόνοια».

 

24sports cy