Ομόνοια: Τα κριτήρια Μαρτίου και η σημαντική συνεδρία

Ομόνοια: Τα κριτήρια Μαρτίου και η σημαντική συνεδρία

Πολλά είναι τα θέματα και οι εξελίξεις που τρέχουν στην Ομόνοια το τελευταίο διάστημα. Η ομάδα της πρωτεύουσας ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά, ωστόσο οι εκκρεμότητες αρχίζουν να διευθετούνται. Αρχικά, ο Γιέσπερ Φρέντμπεργκ προπονεί την ομάδα του «τριφυλλιού» τις τελευταίες μέρες, ενώ η διαμάχη της Διοίκησης με τον πρώην προπονητή, Ιβάιλο Πέτεφ, έχει πάρει την νομική οδό.

b_b_b_b_b_det_tzo

Στην σημερινή συνεδρία, η Διοίκηση της Ομόνοιας ενδέχεται να ορίσει την ακριβή ημερομηνία της εκλογικής γενικής συνέλευσης

Το Δ.Σ. της Ομόνοιας είχε -παράλληλα- και έχει στραμμένη την προσοχή της στα κριτήρια Μαρτίου, καθώς ο φάκελος πρέπει να παραδοθεί μέχρι τις 2 Απριλίου. Ο πρόεδρος του σωματείου, Αντώνης Τζιωνής, ενημέρωσε τον Φεβρουάριο ότι για να περάσει η ομάδα της πρωτεύουσας με επιτυχία τα κριτήρια, υπολειπόταν το ποσό τον 800.000 ευρώ.

Εκφράζεται αισιοδοξία πως με τις συνεχής προσπάθειες και κινήσεις, οι οποίες θα συνεχίσουν μέχρι την τελευταία στιγμή, το ποσό θα συμπληρωθεί και το σωματείο δεν θα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Ωστόσο, άπαντες στην Ομόνοια καλούν τον κόσμο της ομάδας να βοηθήσει μέχρι το την τελευταία μέρα με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, την αγορά των επετειακών συλλεκτικών προϊόντων, και μέσω των Gold Members.

Επίσης, στην σημερινή συνεδρία, η Διοίκηση της Ομόνοιας ενδέχεται να ορίσει την ακριβή ημερομηνία της εκλογικής γενικής συνέλευσης, καθώς αρχικά ανακοινώθηκε πως θα πραγματοποιηθεί 14 ή 15 Απριλίου. Ένα άλλο θέμα το οποίο αναμένεται να εξεταστεί σήμερα, είναι η περίπτωση του Ρενάτο Μαργκάσα.

Υπενθυμίζουμε πως ο Πορτογάλος τέθηκε εκτός πλάνων από τον Πέτεφ, ενώ ο ίδιος επιθυμεί να επιστρέψει πίσω στις προπονήσεις και στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ομόνοιας. Τώρα που ο Βούλγαρος αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του «τριφυλλιού», το Δ.Σ. θα αξιολογήσει ξανά τα δεδομένα και θα αποφασίσει για το μέλλον του Μαργκάσα, ο οποίος διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το 2020.

Σήμερα επίσης επιστρέφουν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές των πρασίνων, και το «Ηλίας Πούλος» θα γεμίσει και πάλι, αφού επιστρέφουν οι διεθνείς. Το ιατρικό επιτελείο προβλέπεται να αξιολογήσει την κατάσταση των Μαντούρο και Ζακρίνιο ο οποίος τραυματίστηκε στο φιλικό παιχνίδι της Εθνικής του, ενώ ο πρώτος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο Δανός τεχνικός θα αρχίσει προετοιμασία με τους παίχτες του ενόψει του ντέρμπι με την Ανόρθωση, στο οποίο επιθυμούν να παρουσιάσουν εντελώς διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο.

 

24sports cy