Ομόνοια: Το διαζύγιο με Πέτεφ και η επόμενη μέρα

Ομόνοια: Το διαζύγιο με Πέτεφ και η επόμενη μέρα

Μέσα από πολλές φουρτούνες πέρασε χθες η Ομόνοια, ενώ σήμερα αναμένονται επιπλέον εξελίξεις. Αρχικά είχε διευθετηθεί συνάντηση του προέδρου των πρασίνων, Αντώνη Τζιωνή, μαζί με τον τεχνικό Ιβάιλο Πέτεφ, ωστόσο από νωρίς υπήρχε ο ψίθυρος ότι ο Βούλγαρος κόουτς θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα της πρωτεύουσας.

b_kos_2209

Η εν λόγω η συνάντηση δεν έγινε ποτέ, καθώς ο Πέτεφ φέρεται πως δεν απαντούσε το τηλέφωνο του και την τελευταία στιγμή ακύρωσε την συνάντηση, αλλά και την απογευματινή προπόνηση. Τα γεγονότα δεν σταμάτησαν εκεί, αφού οι -καθόλου κολακευτικές- δηλώσεις που παρέθεσε ο Πέτεφ είδαν το φως της δημοσιότητας και ξεσήκωσαν νέα… θύελλα αντιδράσεων. Ο προπονητής του «τριφυλλιού» έριξε τα καρφιά του σε διοίκηση και ποδοσφαιριστές, και μοιραία προκάλεσε την αντίδραση και των δύο πλευρών. Το Δ.Σ. εξέδωσε ανακοίνωση, ενώ οι παίχτες αναμένεται να κινηθούν εναντίον του. Επίσης, ο Βούλγαρος συναντήθηκε χθες με κάποιους ποδοσφαιριστές αλλά και με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας, στους οποίους ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει από τους πράσινους.

Είναι πλέον κατανοητό και οφθαλμοφανές ότι προκλήθηκε ολική ρήξη μεταξύ της Ομόνοιας και του Πέτεφ, και σήμερα αναμένεται το επίσημο φιρμάνι για το διαζύγιο των δύο πλευρών. Το έδαφος μεταξύ τους δεν φαίνεται να είναι πρόσφορο, ενώ η κατάσταση μοιάζει μη αναστρέψιμη, καθώς απογοήτευση υπάρχει και από τις δύο πλευρές.

Η Ομόνοια πλέον καλείται να μαζέψει τα κομμάτια της ενόψει της συνέχειας, με την διακοπή να προσφέρεται σαν… Θείο Δώρο. Η κατάσταση στα αποδυτήρια δεν είναι και η καλύτερη, ο έλεγχος φαίνεται πως έχει χαθεί, η αγωνιστική εικόνα δεν πείθει κανέναν, γι’ αυτό και οι δύο πλευρές θα τραβήξουν δρόμους χωριστούς. Σήμερα λοιπόν αναμένονται οι εξελίξεις…

 

24sports cy