Ούτε επιβεβαιώνει, ούτε διαψεύδει ο Μαλάς για Κατσουρίδη

Ούτε επιβεβαιώνει, ούτε διαψεύδει ο Μαλάς για Κατσουρίδη
Ούτε επιβεβαίωσε, αλλά ούτε και διέψευσε πληροφορίες που είδαν τις τελευταίες ώρες το φως της δημοσιότητας και θέλουν τον πρώην Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του ΑΚΕΛ, Νίκο Κατσουρίδη, να ανακοινώνει δημόσια στήριξη προς την υποψηφιότητα του, ο υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Σταύρος Μαλάς.

Μιλώντας απόψε στην κρατική τηλεόραση και κληθείς να σχολιάσει τις σχετικές πληροφορίες ο Σταύρος Μαλάς, εξέφρασε άγνοια  γύρω από τις εν λόγω πληροφορίες και υπέδειξε πως το τι θα πράξει ο κύριος Κατσουρίδης εναπόκειται αποκλειστικά και μόνο στον ίδιο.  Επανέλαβε ωστόσο  πως υπήρξαν επαφές και διαβουλεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών.


Το σήριαλ δημόσιας στήριξη ή όχι του Νίκου Κατσουρίδη προς την υποψηφιότητα του κυρίου Μαλά βρίσκεται εδώ και αρκετούς μήνες σε εξέλιξη με την ενεργό εμπλοκή του Νίκου Κατσουρίδη στον προεκλογικό αγώνα του κυρίου Μαλά να φρενάρει μέχρι σήμερα στην άρνηση της ηγεσίας του ΑΚΕΛ να επανεξετάσει πριν από τις Προεδρικές Εκλογές την ποινή επ΄ αόριστου αποβολής από το κόμμα η οποία του επεβλήθη τον Μάιο του 2015.

Τόσο πήγες προσκείμενες στον πρώην Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του ΑΚΕΛ, αλλά και ο ίδιος ο Νίκος Κατσουρίδης σε δημόσιες δηλώσεις, έθεταν ως πολιτικής μορφής προαπαιτούμενο το ξεκαθάρισμα του καθεστώτος και κομματικής ιδιότητας του Νίκου Κατσουρίδη προκειμένου ο ίδιος να λάβει τις αποφάσεις του για το κατά πόσο θα βγει δημόσια η όχι υπέρ του υποστηριζόμενου από το ΑΚΕΛ υποψηφίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Κατσουρίδης ήταν ο επικεφαλής της Προεκλογικής Εκστρατείας του Σταύρου Μαλά στις Προεδρικές Εκλογές του 2013.
reporter cy